SEZNAM IZVAJALCEV STORITEV 1 NA 1 V NAŠIH PROSTORIH

Na tej strani boste našli kontakt od naših najemnikov, ki izvajajo storitve 1 na 1 (masaže, svetovanja, energetsko delo itd.)

V kolikor ste najemnik ali občasni najemnik naših prostorov (Mali prostor) in vas ni na tej strani, nam pošljite vaš opis in sliko/banner na najem@visja-vibracija.si

AROMATERAPEVTSKO SVETOVANJE – Aroma Atelier Ana Ličina 

Nudim individualna aromaterapevtska svetovanja glede pravilne uporabe eteričnih olj in hidrolatov. Svetovanja 1:1 so namenjena vsem, ki se želite s pomočjo aromaterapije dobro počutiti in dvigniti kakovost življenja. Nudim tudi individualne vohalne treninge, namenjene izboljšanju delovanja čutila za voh ter spoznavanju osebnih olfaktornih preferenc.

www.analicina.comanalicina.aroma@gmail.com /  040 641 712

ILAN LEV METHOD – Davide Casiraghi

During a session, I bring a lot of gentle provocations, vibrations, and a big variety of movements to the person who is receiving. In this way, the body releases tensions, and past traumas and gets able to find a new organization and more ease in daily movements. We accumulate strain through life, and this brings injuries and malfunction. Movement clears strain and the body then heals itself completely.

Individualne terapije – SVETAL

Sva Zala ter Žiga in delujeva pod imenom Svetal. Izvajava 3 oblike individualnih terapij – Reiki, psihoterapijo (pogovorno t.) in zvočno terapijo. Najino poslanstvo je podpora in pomoč ljudem, ki se soočajo s fizičnimi bolečinami, anksioznostjo, stresom ali drugimi življenjskimi izzivi. Vabljeni.

www.svetal.si  /  info@svetal.si  / 069-721-693

Maja M Vovk – individualne terapije, energijsko zdravljenje …

“Moje poslanstvo je, da ti prisluhnem in ti pokažem pot naprej. Te popeljem na višji nivo zavesti in zavedanja. Ti prebudim notranjo moč, da lahko kreiraš svojo lastno pot obilja in srca naprej.” So trenutki v življenju, ko enostavno ne vidimo in ne vemo kako naprej ali se vrtimo v začaranem krogu. Vpogled v vaše življenjsko poslanstvo, akaške zapise, karmične lekcije in pretekla življenja. Najbolj celosten pregled vaše ne le zemeljske, temveč tudi dušne poti. Kariera, partner, zdravje, finance, življenjske prelomnice…

https://www.majavovk.si/ / maja@solni-cvet.si / 041 986 110

POMOČ SKOZI ČUSTVENE TRAVME – Maja Martinuč

Že od malih nog prebujam veselje v ljudeh. Kot energijska terapevtka in učiteljica Kundalini joge, pomagam preobraziti boleča čustva v stanje radosti in notranjega miru. Vabljeni vsi, ki ste v kakršnikoli čustveni stiski in si želite stika s svojo dušo in globokega miru.
V kolikor so v čustveni stiski vaše živali, pa me najdete pod imenom Pasja mama.
Link do Youtube kanala: https://www.youtube.com/channel/UCSzIU9Le0PyHosquRfcl-9Q (Vsebine za samopomoč)

www.svetveselja.si /svetveselja@gmail.com / 040 624 276

www.pasjamama.si /  https://www.facebook.com/pasjamama / maja@pasjamama.si 

TANTRIČNE MASAŽE, MENTORIRANJE, COACHING, TERAPIJE – mag. Anna Tia Paynich

mag. Anna Tia Paynich, pisateljica, certificirana, licencirana, coachinja za osebnostno rast ter poslanstvo, tantrična mojstrica in maserka.
Izvaja senzualne, tantrične, 2 urne masaže in mentorira ter coacha posameznike, da se premaknejo po poti svoje osebne rasti in poslanstva. Anna je magistrirala kot modna oblikovalka in stilistka v Parizu. Prvo svojo knjigo je napisala leta 2006, Blišč in beda iz sveta mode in kreatorjev. Kasneje se je posvetila alternativnim tehnikam zdravljenja, za katere je pridobila tudi certifikate. Posveča se tantričnemu znanju in kot mojstrica pomaga h kreiranju večnega obilja skozi žensko in moško spolno energijo. 

https://nova.annapaynich.com/anna@annapaynich.com / 041 596 500 (coach Anna)

Trening komunikacijskih veščin po svetovno priznani metodi nenasilne komunikacije (Rosenberg)

Izvaja: Javor Škerlj Vogelnik (certificiran trener nenasilne komunikacije)
Podprem vas lahko pri:
– krepitvi veščin poslušanja in avtentičnega izražanja
– komunikaciji s partnerjem, otrokom, najstnikom…
– vodenju sestankov in tehnikah za vodenje skupin
– reševanju težavnih in konfliktnih situacij
– mediaciji v konfliktih
– tehnikah za odpravljanje stresa in pri učenju emocionalne inteligence
– ali pa če potrebujete samo pogovor
Dobimo se lahko individualno ali pa pridete v paru oziroma v manjši skupini (3 do 5 oseb)

www.javorvogelnik.com / Javorvogelnik@gmail.com

Življenje iz Duše – Alenka Pilat 

Oblika dela, ki mi služi na poti raziskovanja življenja iz duše je sestavljena iz različnih pristopov. V tesni povezavi z individualnimi posebnostmi posamezne ženske in poti njene duše skozi prvo srečanje – intuitivno svetovanje, začutim, kako lahko sodelujeva in na kakšen način te lahko podprem na poti v transformativni proces življenja iz duše.

www.alenkapilat.si / https://www.facebook.com/alenka.pilat/ / info@alenkapilat.si / 031 295 019

(Opisi storitev naših najemnikov niso last Društva Višja Vibracija. Za vse informacije kontaktirajte najemnika. Društvo Višja Vibracija ne prevzema nobene odgovornosti glede vsebine ali kakovosti storitev, ki jih ponujajo najemniki prostorov. Opisi so zgolj informativne narave za obiskovalce te spletne strani.)

Prostor, kjer se izvajajo storitve, lokacija: Višja Vibracija, Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana