Izdelaj si svoj ŠAMANSKI BOBEN

DELAVNICA IZDELAJ SI SVOJ ŠAMANSKI BOBEN s Klemnom

Šamanski boben je eno od najpomembnejših orodij v šamanski praksi. Je vodnik, učitelj, prijatelj. Možnost izdelati si svoj šamanski boben pod strokovnim vodstvom je neprecenljiva, intimna izkušnja, saj se pod našimi lastnimi rokami rodi boben, ki bo naš sopotnik in pomočnik na naši poti.

Kaj vključuje delavnica

Na delavnici izdelate svoj unikaten šamanski boben, ki ga seveda odnesete domov in je po parih dneh (ko se posuši), rojen in pripravljen na delo z vami. Na delavnici prejmete ves material potreben za izdelavo bobna in udarjalke. Priskrbimo tudi vso potrebno orodje.

Delavnica vključuje sledeč material:

  • lesen obroč: izberete si svojo velikosti glede na to kako velik boben želite – 35,5 cm / 40 cm / 45,5 cm
  • izbrana naravna koža: nobena žival ni bila ubita z namenom izdelave bobna, vse kože so reciklirane in bi sicer pristale neuporabljene kot odpad; s hvaležnostjo v srcu se kože uporabi za izdelavo bobna in tako izkažemo spoštovanje do darovanega življenja
  • narezani trakovi iz kože za vezanje bobna,
  • strokovno vodenje tekom celotnega procesa izdelave bobna

Trajanje delavnice

Cel dan – cca 8-10 ur, vmes je odmor za kosilo. Delavnica ima fleksibilen urnik in si vmes vsak po potrebi vzame krajše odmore.

Kdaj si lahko izdelam svoj boben

Nekajkrat na leto imamo razpisane delavnice (do 4 osebe na delavnici). Lahko nas pa kontaktirate za individualno delavnico izdelave svojega šamanskega bobna: klemen@visja-vibracija.si

Priprava na delavnico

Proces izdelave bobna je energetsko zelo močen in obenem tudi zdravljenje. Pomembno je da pridete psihofizično in energijsko pripravljeni na proces izdelave bobna. Na sami delavnici je pomembno, da se ohranja namera in pozornost na energijo, ki je vložena v izdelavno bobna, ne glede na osebne procese, ki se lahko odprejo. Kar vložimo v boben, bo boben prenašal v svet. Predlagam vam, da je vaš namen predvsem ustvarjati in ohranjati ravnovesje tako znotraj kot v vsem kar te obdaja.

Kako poteka delavnica in obred

Na delavnici se najprej razloži postopek celotne izdelave bobna. Razloži se tudi pomen šamanskega bobna v sami praksi in uporabi. Naredi se šamanski obred, otvoritvena ceremonija, ceremonija prekajevanja in otvoritev svetega prostora, ki nas spremlja do zaključka delavnice. Nato se lotimo izdelave šamanskih orodij. Delavnica se razvija spontano, glede na skupino in energijo skupine.

Kje poteka delavnica

Lokacija se dogovori naknadno – odvisno od vremena in letnega časa izvajamo delavnico v naravi ali v notranjih prostorih.

Cena

Cena delavnice je odvisna od izbrane velikosti bobna, oblike obroča in tipa kože. Cene se gibljejo od 170 € do 350 €.

Ob prijavi se plača akontacija 50€, ostali znesek se poravna na delavnici.

Kaj potrebujem s sabo

Predhodno si je potrebno poiskati in pripraviti palico, katero bomo na delavnici oblikovali v udarjalko za boben. V kolikor želite palico okrasiti z kakšnim kristalom ali dodatkom, lahko tudi prinesete s seboj.

Opcijsko – Delavnica izdelave šamanske ropotuljice

Možna je tudi izdelava šamanske ropotuljice iz kože, cena 60 € (v kompletu z izdelavo šamanskega bobna 50 €).

Kako se prijavim na delavnico izdelave šamanskega bobna

Prijave in dodatne informacije na: klemen@visja-vibracija.si

Ob prijavi se plača akontacija 50€, ostali znesek se poravna na delavnici.

Aho za vse naše odnose,

Klemen

ŽELITE KUPITI ŽE NAREJEN ŠAMANSKI BOBEN? klik >>>

Dodaj komentar