Lu Ka


(Lu Ka, kanjon Antalope, Arizona, ZDA – 2017)

Kontakt: lu.ka.atih@gmail.com
Delavnice Prebujanje razsvetljenega srca ATIH, Srčni šamanizem SHH, Sveta Geometrija Srca SGTH, Terapije, Članki, Trgovina, Predsednik društva, …

“V vesolju je samo ena Zavest. Jaz sem ti, Ti si Jaz.”

Lu Ka je predsednik društva Višja Vibracija in je tudi ustanovni član od leta 2013. V društvu skrbi, da stvari tečejo in so povezane.
Lu Ka je bil rojen v Sloveniji. Pri 11-ih letih je doživel bližnje srečanje s smrtjo, pri katerem je zapustil ta svet in se vrnil nazaj. Po tej izkušnji se je začel zavedati drugih svetov in komunikacije z naravo. Vsakodnevno se je začel ukvarjati sanjami in meditacijami. Tako se je postopoma spomnil svojega poslanstva tukaj na Zemlji kot tudi nekaterih svojih življenj v drugih ozvezdjih in dimenzijah.

KRATEK ŽIVLJENJEPIS:

  • Lu Ka je leta 2013 zaključil Šolo Spominjanja – School of Remembering®, ki jo je ustanovil Drunvalo Melchizedek. Lu Ka je licenciran učitelj delavnic Awakening The Illuminated Heart® – Prebujanje Razsvetljenega Srca.
  • Lu Ka je avtor delavnic Shamanic Heart Healing® – Srčni Šamanizem in Sacred Geometry of the Heart® – Sveta geometrija srca.
  • Poleg tega je asistiral tudi pri Drunvalovih novih delavnicah Cosmic Grace – Return to Source! – Kozmična Milost – Vrnitev k Viru! in The Way to Do is to Be – Delovati Pomeni Biti.
  • Do zdaj je izvedel več kot 250 delavnic (4 ali več dnevnih) po različnih koncih sveta. Občasno pripravi tudi manjše dogodke in enodnevne delavnice.
  • Lu Ka je tudi vodja “Awakening Heart Sacred Journeys” Duhovna potovanja Prebujanja Srca – to so potovanja v svete kraje kot so Egipt, Peru, Mehika, Arizona in drugod.
  • Občasno je na voljo tudi za individualne zasebne terapije/pogovore.
  • Lu Ka vodi delavnice predvsem v Evropi in Aziji. Uči skoraj vsak teden v letu, zato je njegov urnik zelo poln.

 

 

 


Šola Spominjanja – School of Remembering

 


(Lu Ka in Drunvalo Melchizedek, ZDA, 2019)

LuKa, Drunvalo Melchizedek in Awakening The Illuminated Heart® – Prebujanje Razsvetljenega Srca:

Lu Ka se je prvič srečal z delom Drunvala Melchizedeka okoli leta 1999. Od takrat svoje življenje posveča poglobljenemu preučevanju Svete geometrije, Svete matematike, Alternativne človeške zgodovine, Merkabi, Srcu, Zavestjo ter našemu odnosu z zvokom in z vesoljnimi resnicami. Leta 2012 se je Drunvalo pojavil v njegovih sanjah ter mu povedal, da mora priti v Sedono, v ZDA, in ga spoznati. Lu Ka se je tako prvič srečal z Drunvalom in to je bil še en prelomni trenutek v njegovem življenju. Od takrat vodi delavnice po različnih dellih sveta. 

 


(Lu Ka, Gora Shasta, 2019)

LuKa in Shamanic Heart Healing® – Srčni Šamanizem

LuKa to, čemur danes pravimo Šamanizem, prakticira odkar pomni. Udeležil se je številnih izobraževanj in daljših delavnic s področja Šamanizma, na katerih je ugotovil, da pri poučevanju drugih učiteljev pogreša predvsem uporabo Srca in upoštevanje volje Višjega Jaza. LuKa Šamanizem razume kot univerzalno prakso, pri kateri se uporabljajo različni vidiki zavesti. Raziskoval je tako različne tradicionalne pristope kot tudi moderne šamanske prakse.

LuKa ne uči tradicionalnega šamanizma, saj je le-ta last domorodnih ljudstev sveta. Šamanizem razume kot univerzalno modrost, ki jo mora vsak na svoj način implementirati v svoje življenje, preko lastnih osebnih ceremonih in načina življenja.  Šamanizem doživlja kot univerzalno prakso, ki je vedno prilagojena posamezniku. Besedo šamanizem si sposojamo, da lažje predstavimo naše delo, a šamana lahko izbere le duhovni svet.

 


(Lu Ka, delavnica Sveta Geometrija Srca, ZDA 2019)

LuKa in Sacred Geometry of The Heart™ – Sveta geometrija Srca

Sveta geometrija Srca je del LuKovega življenja. Sam jo opiše kot temeljno strukturo vesolja, ki nam lahko pomaga bolje razumeti same sebe in videti svet z novih perspektiv. Na tej delavnici je združil praktični in teoretični pristop k Sveti geometriji v 4-dnevni delavnici. Kot vse njegove delavnice, je tudi ta osredotočena na Sveti Prostor Srca.

 


(Lu Ka, delavnica Prebujanje razsvetljenega Srca, 2017)

LuKa in 
HEARTMATH®
Luka je od leta 2018 licencirani HEARTMATH® učitelj ter nudi manjše enodnevne delavnice o Srčni inteligenci. Več informacij o HEARTMATH® je na voljo na naslovu: www.heartmath.org


(Lu Ka, Egipt, Giza, 2019)

LuKa in Awakening Heart Sacred Journeys – Duhovna potovanja
Nenazadnje se lahko LuKi pridružite tudi na njegovih potovanjih v svete kraje kot so Egipt, ZDA, Peru in Mehika. Vsa njegova potovanja so povezana z srcem, “misterijskh” šolah in z razumevanjem vesolja.


(Lu Ka, Egipt, Luxor, 2018)

 

Sporočilo od LuKe:
»Z vsem svojim Srcem in Dušo želim deliti to starodavno znanje s tistimi, ki si želijo živeti v Ljubezni in Harmoniji. Mali Prostor v Srcu je kraj, kjer je vsa kreacija Vesolja in kjer z vsem življenjem vsepovsod delimo Ljubezen in Mir. Ko smo v Srcu, se Ego umakne, naše življenje pa postane preprosto in čudovito.
Morda je prišel čas, da se tega spomnite tudi vi.«

Lu Ka

 

Lu Ka živi delno v Sloveniji, delno v Aziji, a večino časa potuje po svetih krajih sveta in vodi delavnice.


(Lu Ka & Ginger, Peru, 2018)

Več povezav:
www.awakening-heart.org

https://www.awakening-heart.org/about-luka
https://theschoolofremembering.com/teacher/Luka

https://www.facebook.com/lu.ka.atih

https://www.facebook.com/lukaawakeningheart/

 

(zgornji opis in cenik sta last izvajalca storitev in ne Društva Višja Vibracija)