MAJA M VOVK

“Moje poslanstvo je, da ti prisluhnem in ti pokažem pot naprej.

Da ti prebudim notranjo moč in ljubezen do sebe, da lahko kreiraš svojo lastno pot naprej.”

 

DELAVNICE SRČNI ŠAMANIZEM – SHAMANIC HEART HEALING®
„Uporaba svojih starodavnih Moči zdravljenja iz Svetega prostora v Srcu.“
Pri Shamanic Heart Healing®-u (Srčnem Šamanizmu) se boste spomnili, da imate skritega šamanskega zdravilca v sebi.

ŠAMANSKA ENERGIJSKA TERAPIJA
Čiščenje energijskega polja in čustvenih travm, odstranjevanje omejujočih miselnih form in vozlov, rezanje negativnih vezi, povečanje pretoka energije in regeneracija telesa, uravnovešanje čaker, povezava z vodniki in duhovnim svetom, aktivacija potencialov in izravna energij preteklih življenj ter dimenzij.

INTUITIVNO SVETOVANJE IN MEDIJSTVO
Dušni zapisi, dušni reading, predaja sporočil vodnikov in božanskega sveta ter vpogled v nastalo življenjsko situacijo ter uvid v pretekla življenja.

ENERGIJSKE MASAŽE
Z individualnim pristopom masaža deluje regeneracijsko, protibolečinsko in izboljša psihofizično in energijsko počutje telesa. Ob zvoku prijetne melodije in prijetnega ambienta vas popeljem v svet samozdravljenja.

Kot zdravilka duše in novodobna srčna Šamanka poiščem in ozavestim vzrok življenjske situacije, nastale težave in bolezni. Od starodavnih civilizacij prenašam v sodobni čas skrivnostna mistična znanja, tehnike in modrosti na način, ki nam je razumljiv in transformativen.

Delujem kot intuitivna svetovalka za osebno in poslovno področje in kot medij kanaliziram sporočila preko vaših duhovnih vodnikov izvora in svetlobe. Preko vpogleda/uvida posredujem uporabne napotke in informacije, ki jih lahko uporabite v vsakdanjem življenju na vseh ravneh in dimenzijah. Sem povezovalka različnih nevidnih svetov in s komunikacijo prevajam svetlobni jezik preko besed, kod, številk in različnih tehnik.

Prevajam ljubeča sporočila duš, ki so že našle svoj duhovni mir in vodnikov ter vam predam dušni reading (lahko snemate). Čez dolgoletno duhovno prakso in bogatih izkušenj številnih strank delujem kot duhovna svetovalka, učiteljica in terapevtka in uporabljam svoj edinstven pristop. Zavedam se, da je biti duhovna učiteljica velika odgovornost in hkrati sem hvaležna, da preko božanskega vira sprejemam starodavno znanje in informacije ter jih skupaj s svojimi življenjskimi izkušnjami kot modrost delim z vami.

Moj življenjski namen je nudenje pomoči zvezdnim otrokom, da ohranijo in okrepijo svoje jasnovidne in duhovne darove. In tako je eno izmed mojih poslanstev tudi, da sem mama treh novodobnih otrok in sem podpora staršem svojih kristalnih in indigo otrok.

Veselim se, ko se najine poti ponovno srečajo.
Z ljubeznijo by Maja M Vovk

(zgornji opis in cenik sta last izvajalca storitev in ne Društva Višja Vibracija)