Skrbim za ptice ujede, ki so bile v ujetništvu, v službi matere Zemlje
Kontakt: marko.kukovic@gmail.com

 


Prošnja za donatorska sredstva:

MARKO KUKOVIČ

Sem Marko in moja velika strast so ptice ujede. Že od otroštva sem povezan z njimi, kot tudi z domorodnimi ljudstvi Amerike. Lani sem ustanovil društvo ljubiteljev ptic ujed Zasavje.
Trenutno skrbim za 12 ptic, ki so prišle v ta svet v ujetništvu, in jih ni mogoče vrniti v naravo.
Med njimi so: sove, kragulji, sokoli in orli.

Skrbim tudi za samico, beloglavo orlico Ayano, ki pa potrebuje imeti samca. Poskušam zbrati denar z donacijami. Obrnil sem se na veliko podjetij, oddal že preko 400 prošnj. Ani tako enostavno. Poleg sezonskega in rednega vzdrževanja infrastrukture in domovanj za ptice, in zdravniških pregledov in certifikatov, imam stroške približno 250-300 EUR na mesec za njihovo hrano.
Zato sem se odločil da bom ponudil za prodajo peresa orlov, ki jih ptice pustijo. Prav tako izdelujemo lovilce sanj (dream catcherje), poslikane skodelice, anke.
V fizični trgovini Višja Vibracija boste med drugim našli moje izdelke, za katere gre celotna prodaja oziroma donacija za pomoč pticam, njihovi oskrbi in tudi za zbiranje sredstev za samca beloglave orlice Ayane.

V kolikor pa bi si želeli obiskati ptice v Trbovljah, me pokličite na: 031 215 044 ali mi pišite na marko.kukovic@gmail.com

Lahko tudi direktno pomagate z donacijo:
Društvo ljubiteljev ptic ujed Zasavje
Obrtniška cesta 7, Trbovlje
TRR: SI56 6100 0002 1793 628
Zadeva: Donacija
Sklic:SI 99

Hvala, ker pomagate svetu ptic!