Delavnice Srčni šamanizem,

Terapije, svetlobne kode, assistent na delavnicah, trgovina, spletna trgovina, članki,…  

Kontakt: miha@visja-vibracija.si

 

Miha Kaučič

“To je šele začetek”

Šamanska srčno energijska terapija
Čiščenje energijskega polja s tehnikami kot so: srčno razsvetljenje, šamanska ekstrakcija energij, odstranjevanje entitet, vračanje delčkov duše, čiščenje starih energijskih vzorcev, vračanje živali moči, balansiranje čaker in pesem srčne moči.

Izdelava osebne svetlobne kode
Svetlobne kode so vibracije, ki jih sprejemamo preko naših oči. So visoko energijske slike, ki vam dvigajo vašo vibracijo in odpirajo ter aktivirajo najvišje potencijale vaše namere, ki se lahko nanaša na osebni, duhovni razvoj ali vam pomaga pri izboljševanju in postavitvi službenega in finančnega stebra, podpira v premagovanju strahov, itd. Tvojo namero ti lahko tudi pomagal usmeriti v najvišje dobro na področju, ki ga izbereš.

Svetovanje
Če imate kakršno koli situacijo o kateri se želite pogovoriti vam pri tem lahko pomagam z nasvetom in uvidom kako nadaljevati vašo pot in kako najboljše razpleti energije ki so ovite okrog vas.

 

Z ustvarjanjem harmonije preko višjega vodstva izvajam srčno šamanske terapije, rišem svetlobne kode in z veseljem pomagam tebi, draga duša, da slediš svoji iskri ljubezni in veselja. Ko se postavim v svoj svetlobni steber zdravilca ti preko notranje božanske energije, ki jo oba zelo dobro poznava, predajam aktivacije tvojega dušnega izvora.

V tem življenju sem rojen v Prekmurju, moja duša pa sega od Lemurije, Atlantide, do Južne Amerike in Severne Evrope. V otroštvu me je zelo fascinirala odrska magija, takšna s triki in z zavajanjem. Nikoli mi ni uspelo izvršiti trika, ki bi bil prepričljiv, magičen … Zdaj razumem, zakaj mi ni uspelo: ker mi ni bilo namenjeno izvajati trikov in prevar, namenjena mi je bila prava Magija. Zelo sem hvaležen za vse poti in ljudi, ki so me spomnili, kako sva jaz in ti povezana s celotnim vesoljem z vsemi realnostmi ter z neskončnim potencialom kreacije.

Shamanic heart healing, ki je jedro mojega pristopa, je energijska terapija in vključuje tradicionalni šamanizem s starodavnim znanjem o svetem prostoru v srcu z namenom ustvarjanja harmonije vesolja.  K tej praksi dodajam svoje znanje, ki mi je bilo predano preko mojih kanalov iz različnih kotičkov vesolja ter hkrati tudi iz samega izvora.

Prepusti se, da te popeljem onkraj vizije.

(zgornji opis in cenik sta last izvajalca storitev in ne Društva Višja Vibracija)