Drunvalo in Roža življenja in Egipt

Odlomek iz knjige STARODAVNA SKRIVNOST ROŽE ŽIVLJENJA (prihajajoči izzid v slovenščini v 2021)

“Ko sem se po treh ali štirih mesecih vrnil iz Egipta, se je pojavil Thoth in mi rekel: “Želim videti geometrijo, ki so ti jo predali angeli.” Angeli so mi dali osnovne informacije/geometrije, kako je resničnost povezana z duhom, in me naučili meditacije, ki vam jo bom predal. Ta meditacija je bila ena prvih stvari, ki jih je Thoth želel od mene. To je bila izmenjava: jaz sem prejel vse njegove spomine, on meditacijo. Meditacijo je želel, ker je bila veliko lažja od metode, ki jo je uporabljal on. Njegov način, kako preživeti 52.000 let, je bil zelo delikaten – je skoraj kot hoja po robu prepada. Vsak dan je moral preživeti dve uri v meditaciji, sicer bi umrl. Eno uro je moral preživeti z glavo proti severu in nogami proti jugu v zelo specifični meditaciji; nato je moral še eno uro v obratnem položaju opravljati drugačno meditacijo. Da bi se njegovo telo obnovilo, pa je moral vsakih petdeset let vstopiti v tako imenovane dvorane Amenti in približno deset let sedeti pred Rožo življenja. (To je čisti plamen zavesti, ki prebiva globoko v maternici Zemlje, in od katere je človekova raven zavesti popolnoma odvisna že od samega obstoja. Več o tem vam povem kasneje.)

Thotha je ta nova meditacija zelo zanimala, kajti tisto, kar mu je vzelo dve uri, lahko doseže z le šestimi vdihi z meditacijo Merkabe. Je hitra, učinkovita in veliko bolj natančna; njen potencial pa je veliko večji, saj vodi v trajno obliko zavedanja. Tako mi je Thoth začel predajati ogromno informacij, ki jih je imel. Ko se je pojavil v moji sobi, nisva govorila z besedami, kot to počnemo zdaj. Govorila sva s kombinacijo telepatije in holografskih slik. Mislim, da lahko rečem, da so bile njegove misli holografske. Toda, dogajalo se je še več kot to. Ko mi je hotel nekaj opisati, sem to lahko okusil, začutil, zavohal, slišal in videl njegove misli.

Rekel je, da želi videti, kaj so mi angeli predali glede geometrij, zato sem mu te informacije dal telepatsko, s pomočjo male svetlobne kroglice, iz tretjega očesa v tretje oko. Nato je pogledal celoto in približno pet sekund kasneje rekel, da mi manjka veliko stopenj in medsebojno povezanih informacij. Tako sem vsak dan več ur sedel, risal in ugotavljal, kaj vse je to, kar danes imenujemo sveta geometrija.

Takrat nisem znal z besedami opisati, kar sem videl. Nisem vedel, kaj to je, in na začetku tudi tega ne, kaj to v resnici pomeni. Nisem poznal nikogar drugega, ki bi se tega zavedal, razen v preteklosti, zato sem mislil, da sem edini na svetu, ki se ukvarja s tem. Toda, bolj ko sem se poglobil, bolj sem ugotavljal, da se sveta geometrija večno ponavlja in se pojavlja povsod skozi zgodovino Zemlje in vesolja. Thoth me je dolgo učil na ta način. Na koncu sva prišla do risbe [slika 1-15], za katero je dejal, da vsebuje vse znanje, tako moško kot žensko, brez izjem. Nastalo je to:

Vem, da je predrzno, če že na začetku te knjige povem, da ta risba (sodeč po Thothu) v svojih razmerjih vsebuje vsak posamezen vidik življenja. Vsebuje vsako matematično formulo, vsak zakon fizike, vsako harmonijo v glasbi, vsako biološko obliko življenja vse do vašega telesa. Vsebuje vsak atom, vsako dimenzijsko raven, popolnoma vse, kar je znotraj valovnih oblik vesolja. (Kmalu bom razložil valovne oblike vesolja.) Ko me je vse to naučil, sem šele lahko razumel zgornjo trditev; toda vem, da zveni neverjetno, že ko samo izrečem to. Če bom le lahko, bom dokazal, kar sem izjavil. Definitivno ne morem dokazati, da ta risba vsebuje vsak posamezen vidik stvarstva, ker obstaja preveč stvari, da bi to lahko opisal v eni knjigi. Lahko pa vam pokažem (predložim) dovolj dokazov, da boste lahko videli, da Roža življenja v sebi vsebuje vse.

Thoth mi je nato rekel, da bom to podobo Rože življenja našel v Egiptu. Samo dvakrat sem dvomil vanj v vseh letih, ko sem delal z njim, in to je bil eden od trenutkov dvoma. Moj mali um je rekel: “To pa že ne bo res!”, saj sem do takrat prebral že skoraj vse knjige o Egiptu in tega nisem zasledil še nikjer. V svojih mislih sem skeniral vse, česar sem se spomnil. Ne, sem pomislil, tega simbola ni nikjer v Egiptu. Toda, rekel je, da ga bom našel in odšel. Sploh nisem vedel, kje naj ga začnem iskati.

Približno dva tedna kasneje sem srečal svojo prijateljico Katrino Raphaell, ki je napisala tri knjige o kristalih, in se je ravno vrnila iz Egipta.  Bila je v trgovini z živili v Taosu v Novi Mehiki, kamor sem ravnokar vstopil. Stala je pri pultu za razvijanje fotografij in pravkar prevzela fotografije z zadnjega potovanja po Egiptu. Na pultu je bil približno deset centimetrov visok kup fotografij, ki ga je sortirala in zlagala po šestintrideset slik naenkrat. Začela sva se pogovarjati in sredi pogovora mi je rekla: “Oh, mimogrede, moj angelski vodnik mi je rekel, da naj ti dam eno fotografijo takoj, ko te zagledam.” Odgovoril sem: “V redu, kaj pa je na njej?” Rekla je: “Ne vem.” Obrnila se je stran od kupa s slikami in od zadaj z rokami naključno izvlekla eno, mi jo podala in rekla: “To je tista, ki ti jo morem dati.”

Katrina v tem trenutku res ni imela pojma o mojem delu, čeprav sva bila prijatelja že nekaj let. V tistem času se nisem skoraj z nikomer pogovarjal o tem, kaj trenutno počnem, in zagotovo nisem govoril z njo. Slika, ki jo je izvlekla, je bila ta Roža življenja na steni v Egiptu [slika 1-16]!

Slika 14: Roža življenja v templju Abidos, fotografirala Katrina Raphaell

Ta zid je verjetno eden izmed najstarejših zidov v Egiptu, v templju, ki je eden najstarejših na planetu, saj je star skoraj 6000 let. Ko sem na tej fotografiji zagledal Rožo Življenja, nisem mogel reči nič drugega kot: “Uaaaaaauuu!” Katrina je vprašala: “Kaj sploh je to?” Vse, kar sem lahko rekel, je bilo: “Ne razumeš, ampak uaaaaaauuu!”


Odlomki iz knjige: Starodavna skrivnost Rože življenja – Prvi del, Drunvalo Melchizedek (predviden izzid v slovenščini v letu 2021, Založba Višja Vibracija, vse pravice pridržane)

Grafična rekonstrukcija rože življenja na templju v Abidosu v Egiptu:

Lu Ka v Egiptu v Abidosu pri stebru z rožo življenja – knjiga kmalu izzide v slovenščini pri Višji VIbraciji:

Knjige od Drunvala Melchizedeka lahko najdete pri nas.

IZDELKE Z ROŽO ŽIVLJENJA NAJDETE TUDI V NAŠI SPLETNI TRGOVINI: