WE ACCEPT PAYPAL

We would like to let you know that from 20/08/2014 we also accept orders via PAYPAL account.

NEW TO US?

sign up for our newsletter.

Welcome to the Higher Vibration

As you wander through our website, you will find contents, products and people that can serve as a valuable tool in the path of personal and spiritual development. Higher Vibration is a portal that connects providers of therapies, workshops and consseling in the field of spirituality, and allows you to choose exactly what you need most at the moment. Our products will adorn your home and bring you the necessary energy support.

Events

Preverite seznam naših prihajajočih dogodkov.

Activities

Oglejte si naše dejavnosti in naše delavnice.

Articles

Preverite pestro ponudbo naših izdelkov v trgovini.
Višjo Vibracijo smo ustanovili z namenom, da pomagamo

VSEM pri prebujanju

svojega srca in zavesti enosti. V našem srcu je točka, ki se imenuje Mali prostor v srcu, ki ne pozna dualnosti. Vse, kar obstaja okoli nas, je zrcalo našega srca. Ko sta srce in razum v harmoniji, se povežemo z lastno intuicijo. In naša višja zavest lahko deluje preko nas. Naše srce ni pozitivno, ali negativno. Je nevtralno. Je točka singularnosti.

Zato, ko smo v tej točki, najdemo sebe in izvor obenem kot eno. In prehod v višjo zavest je lahko le skozi zavest Enosti. Vsi naši dogodki in izdelki imajo skupni imenovalec. Skozi Višjo Vibracijo, poskušamo pomagati ljudem najti sebe in se spomniti, kdo smo. Smo Mati Zemlja. Smo Vesolje. Jaz sem ti, ti si jaz. V vesolju smo v krogu in vsi eno. Upamo, da boste tudi z našo pomočjo našli še kakšen delček sebe. In Lak’ech

-  LU KA,

LU KA

Imate vprašanje za nas?

Veseli bomo vsakega vprašanja in z veseljem vam svetujemo za pomoč pri prebujanju Srca, Višje Vibracije in vračanju nazaj v Enost. Vabljeni, da nas povprašate ali obiščete na našem naslovu.
Ulica Koroškega Bataljona 20, 1231 Ljubljana

From shop

Preden greste, obiščite še našo spletno trgovino. Spodaj smo izpostavili nekaj naključnih izdelkov. AHO