Agua de Kananga – dišeča voda

19,00 

Vodica s pridihom Ylang Ylang, ki jo tradicionalno uporabljajo šamani iz Južne Amerike pri obredih zdravljenja, čiščenja, zahvale…

23 na zalogi

Šifra: 3024 Kategorija: Oznaki: , Product ID: 2329

Opis

Vodica iz kanange, ki jo tradicionalno uporabljajo šamani iz Južne Amerike pri obredih zdravljenja, čiščenja, zahvale…

Količina: 221 ml
Opis vonja:
YlangYlang

Agua de Kananga je znana kot močnejša verzija Agua de Floride, saj ji je zelo podobna in ima enako moč čiščenja, blagoslova in zaščite. A ima za ščepec več “moške” enegije.
V Agua de Kananga je tudi Ylang Ylang, ki  se pogosto uporablja za umirjanje in lajšanje napetosti. Mnogi ga uporabljajo za uravnovešanje razpoloženja, ker pomaga balansirati moško in žensko energijo v nas.

Največja razlika med Agua de Kananga in Agua de Florida Water je aroma in njen učinek. Medtem ko aroma Agua de Florida temelji na osnovi citrusov in sivke, je voda Kananga formulirana z bolj “globokim” eteričnim oljem Ylang Ylang.

Način uporabe:
Voda se uporablja za čiščenje prostora in odišavljenje zraka. Domorodni prebivalci Južne Amerike so jo uporabljali za čiščenje energije v prostoru in za posvetitev pri obredih.
Uporabi se jo tako, da se jo nakaplja po dlaneh, in nato z gibi rok očistimo in odišavimo prostor okoli osebe.
Ima zelo osvežilno aromo citrusov, deluje pomirjujoče, očisti um po pomaga podpreti čustva.
Agua se v Južni Ameriki že stoletja uporablja za čiščenje težke, zastajajoče energije v prostoru in za sproščanje negativnih energijskih nabojev.
Idealno za čiščenje prostora in čiščenje energijskega polja avre.
Lahko jo uporabljate kot škropilo. Za ta namen lahko uporabite sprej, v katerega natočite iz flaške.
Če poškropite okoli sebe, preden odidete od doma, s tem okrepite in podprete svojo moč. Prav tako se lahko poškropite ob vrnitvi domov, tako energije, katere ne želite, lahko ostanejo zunaj.
Agua ponuja tudi močno energijo za podporo pri molitvah in ohranjanje moči naših svetih predmetov. Uporabite jo lahko kot pršilo za čiščenje in zaščito med blagoslovi in ​​obredi.
Lahko jo tudi hranite v posodi, ki bo stala na tem posebnem mestu v vašem domu in blagoslovila energijo doma.
Agua je izredno cenjena zaradi svojih čistilnih, blagoslovnih in zaščitnih lastnosti in se lahko uporablja v VSEH duhovnih praksah in obredih.
Opomba: Agua de Rosas je vnetljiva, zato je ne uporabljajte v bližini odprtega ognja.

Morda vam bo prav tako všeč…