Agua de Rosas – dišeča voda

19,00 

Cvetlična vodica, ki jo tradicionalno uporabljajo šamani iz Južne Amerike pri obredih zdravljenja, čiščenja, zahvale…

20 na zalogi

Šifra: 3023 Kategorija: Oznaki: , Product ID: 2325

Opis

Vodica iz vrtnic, ki jo tradicionalno uporabljajo šamani iz Južne Amerike pri obredih zdravljenja, čiščenja, zahvale…

Količina: 221 ml
Opis vonja:
svež in sladek vonj vrtnice

Agua de Rosas ima dišečo aromo vrtnice in jo je najbolje uporabiti, kadar želite podpreti energijo srca in odpreti svoja čustva ljubezni.
Energija vrtnic neguje srce in je odlična izbira za čiščenje energije osebe ali prostora. Še posebej, ko se spopadate z močnimi čustvi in ​​se počutite iz ravnovesja.
Uporabite jo, ko se morda počutite ranjene, ko občutite izgubo ali hrepenite po ljubezni. Aroma in energija vrtnice vneseta toplino v dušo in pomagata predelati občutke ter obnoviti ravnovesje in mir.
Agua de Rosas je tudi odlična izbira za privabljanje ljubezni in zadrževanje »ljubezenske energije« v vašem prostoru in okoli vašega bitja. Pomaga pri zdravljenju starih odnosov in privablja svežo energijo v nove odnose.

Način uporabe:
Voda se uporablja za čiščenje prostora in odišavljenje zraka. Domorodni prebivalci Južne Amerike so jo uporabljali za čiščenje energije v prostoru in za posvetitev pri obredih.
Uporabi se jo tako, da se jo nakaplja po dlaneh, in nato z gibi rok očistimo in odišavimo prostor okoli osebe.
Ima zelo osvežilno aromo citrusov, deluje pomirjujoče, očisti um po pomaga podpreti čustva.
Agua se v Južni Ameriki že stoletja uporablja za čiščenje težke, zastajajoče energije v prostoru in za sproščanje negativnih energijskih nabojev.
Idealno za čiščenje prostora in čiščenje energijskega polja avre.
Lahko jo uporabljate kot škropilo. Za ta namen lahko uporabite sprej, v katerega natočite iz flaške.
Če poškropite okoli sebe, preden odidete od doma, s tem okrepite in podprete svojo moč. Prav tako se lahko poškropite ob vrnitvi domov, tako energije, katere ne želite, lahko ostanejo zunaj.
Agua ponuja tudi močno energijo za podporo pri molitvah in ohranjanje moči naših svetih predmetov. Uporabite jo lahko kot pršilo za čiščenje in zaščito med blagoslovi in ​​obredi.
Lahko jo tudi hranite v posodi, ki bo stala na tem posebnem mestu v vašem domu in blagoslovila energijo doma.
Agua je izredno cenjena zaradi svojih čistilnih, blagoslovnih in zaščitnih lastnosti in se lahko uporablja v VSEH duhovnih praksah in obredih.
Opomba: Agua de Rosas je vnetljiva, zato je ne uporabljajte v bližini odprtega ognja.

Morda vam bo prav tako všeč…