AROMAFUME (Bosvelija/Frankincense) – v spreju (100 ml)

15,00 

Kadilo Frankincense je svetopisemsko pomemben, strjen gumi podoben material (smola), ki prihaja iz drevesne vrste Bosvelija (eng. Boswellia). Boswellia Carterii, ki izvira iz Afrike, in Boswelia Serrata, ki izvira iz Indije, sta prevladujoči vrsti, ki se uporabljajo v sprejih linije Aromafume. Kadilo Frankincense pomaga pomiriti čute, pomiriti depresijo in zmanjšati tesnobo.

18 na zalogi

Šifra: 3200-2 Kategorija: Oznake: , , , , , , Product ID: 16591

Opis

Bosvelija (Frankincense) v spreju
Količina: 100 ml

Sprej za spodbujanje sprostitve, pozitivnosti, umirjenosti in prizemljenosti.
Vonj: lesni, sladek in citrusni.

Svetopisemsko pomembno je, da je kadilo Frankincense strjen, gumi podoben material (smola), ki prihaja iz drevesne vrste Bosvelija (Boswellia). Boswelia Carterii, ki izvira iz Afrike, in Boswelia Serrata, ki izvira iz Indije, sta prevladujoči vrsti, ki se uporabljajo v sprejih linije Aromafume. Kadilo iz Bosvelije pomaga pomiriti čute, pomiriti depresijo in zmanjšati tesnobo. Sprej Frankincense je skrbno zmešan z eteričnimi olji terapevtskega razreda in napolnjen z izvlečki naravne smole. Aroma kadila ima močno vibracijsko energijo, ki služi za čustveno razstrupljanje.

Bogata, globoka in smolnata aroma spreja je zelo sproščujoča ter ustvarja avro za obrede in molitev. Aromafume Natural Resin Mists so tradicionalno pripravljene z uporabo naravno pridobljenih smol zaradi njihovih aromatičnih in čistilnih lastnosti, ter so mešane v idealnem razmerju z napolnjeno vodo.