AROMAFUME sprej (Beli žajbelj+Bosvelija/Frankincense) – 100 ml

15,00 

Beli žajbelj in kadilo iz rastline Bosvelija sta učinkovita kombinacija, ki poskrbi za popolno čustveno razstrupljanje. Beli žajbelj (Salvia apiana), znan tudi kot sveti žajbelj, je znan po svojih zeliščnih in zdravilnih lastnostih, Bosvelija pa pomaga lajšati tesnobo in depresijo. Sprej uporablja naravne izvlečke žajblja, mešane z eteričnimi olji terapevtske kakovosti in naravnimi izvlečki smole Bosvalije. Ta čista, zemeljska in zeliščna aroma vzbuja vesele misli, umirjenost in čistost.

Ni na zalogi

Opis

Beli žajbelj in Bosvelija (Frankincense) v spreju
Količina: 100 ml

Sprej za spodbujanje umirjenosti, srečnih misli, ozemljitve in sprostitve.
Vonj: čist, zemeljski in zeliščni.

Pršilo belega žajblja in kadila Frankincense uporablja naravne izvlečke žajblja (botanično ime: Salvia apiana), zmešane z eteričnimi olji terapevtske kakovosti in naravne izvlečke smole rastline Bosvelija (botanično ime: Boswellia). Ta mešanica ne le očisti prostore, ampak povzroči tudi globoko sprostitev in poskrbi za popolno čustveno razstrupljanje. Njegova globoka, smolnata aroma je kot nalašč za rituale in sproščujoč ambient.

Beli žajbelj, znan tudi kot sveti žajbelj, je zimzeleni grm, ki je splošno znan po svojih zeliščnih in zdravilnih lastnostih. Obsežno se uporablja v obredih, s sežiganjem v snopih, za ponovno polnjenje energije v domu. Če ga pomešate s kadilom Frankincense (iz smole rastline Bosvelija iz Indije in Vzhodne Afrike), zagotavlja terapevtski učinek, ki sprošča, razbremeni in vas pusti s pozitivno miselnostjo.