AROMAFUME sprej (Kopal) – 100 ml

15,00 

Copal, poznan kot kri drevesa, je svetlo rumena, krhka in trda smola, pridobljena iz mehiškega drevesa – Protium Copal (Burseraceae), za katerega verjamejo, da pomirja bogove, ko ga zažgejo kot sveto daritev. Sladka, limonina aroma Copala krepi avrično telo in pomaga odstraniti zastalo energijo.

10 na zalogi

Šifra: 3200-8 Kategorija: Oznake: , , , , , , Product ID: 16605

Opis

Kopal (Copal) v spreju
Količina: 100 ml

Sprej za spodbujanje duhovnega čiščenja, prečiščevanja in izboljšano povezavo
Vonj: sladki citrusi, bor in limona

Copal, poznan kot kri drevesa, je svetlo rumena, krhka in trda smola, pridobljena iz mehiškega drevesa Protium copal (Burseraceae), za katerega verjamejo, da pomirja bogove, ko ga zažgejo kot sveto daritev. V spreju je skrbno zmešan z eteričnim oljem terapevtskega razreda in napolnjen z naravnimi kristali smole iz Mehike. Ima močan, svež, čist, oster vonj in se uporablja za ustvarjanje svetih prostorov, za spodbujanje ustvarjalnosti, obilja in pozitivne energije ljubezni.

Te smole imajo bogato aromo, ki povzroča poglobljeno sprostitev in je popolna za ritualno avro. Aromafume Natural Resin Mists so tradicionalno pripravljene z uporabo naravno pridobljenih smol zaradi njihovih aromatičnih in čistilnih lastnosti ter so mešane v idealnem razmerju z napolnjeno vodo.