AROMAFUME sprej (Zmajeva kri/Dragon’s Blood) – 100 ml

15,00 

Zmajeva kri je temno rdeča smola iz drevesa, imenovanega Dracaena Cinnabari ali Dragon Tree, ki izvira iz Sokotre v Jemnu in jugovzhodni Aziji. Ta čarobna smola ima številne medicinske, duhovne in zdravilne lastnosti.  Sladka, sadna aroma poveča produktivnost in je popolna za vaš dom, pisarno in študijske prostore.

2 na zalogi

Šifra: 3200-5 Kategorija: Oznake: , , , , , , Product ID: 16595

Opis

Zmajeva kri (Dragons blood) v spreju
Količina: 100 ml

Pršilo za spodbujanje zaščite, pozitivnosti in produktivnosti.
Vonj: sladek, nežen in saden.

Zmajeva kri je temno rdeča smola iz drevesa, imenovanega Dracaena Cinnabari ali Dragon Tree, ki izvira iz Sokotre v Jemnu in jugovzhodni Aziji. Ta čarobna smola ima številne medicinske, duhovne in zdravilne lastnosti. Sprej Dragons Blood pusti za seboj izrazito sadno aromo po edinstveni rdeči super-smoli. To nebeško dišavo lahko uporabite za povečanje produktivnosti in je zato popolna za vaš pisarniški prostor ali študijsko sobo. Spreji linije Aromafume so tradicionalno pripravljeni iz naravno pridobljenih smol zaradi njihovih aromatičnih in čistilnih lastnosti, ki so popolne za meditacijo in druge dejavnosti.

Ob pršenju bogata aroma Dragon’s Blood Mist ustvari pozitivno vzdušje, ki vas bo pomirilo in sprostilo vaše čute. Znano je, da spodbuja zaščito pred negativnostjo in je idealen za obrede. Aroma lahko pomaga napolniti duhovno energijo in dvigne vaše razpoloženje.

Uporabite to brezalkoholno meglico na tkanini, prostorih, sobi, posteljnini, avtu ali telovadni torbi.