Beli žajbelj – v spreju (150 ml)

15,00 

Beli žajbelj se imenuje tudi kadilo indijancev. Prepoznan je po srebrno belih listih rastline Salvia Apiana in raste na obali Kalifornije. To je sveto zelišče, ki ga šamani avtohtonih ljudstev v Severni Ameriki že stoletja uporabljajo za čistilne slovesnosti. Žajbelj v spreju je idealna rešitev, ko ni možno uporabiti ognja. Združimo esenco vode in belega žajblja.

Ni na zalogi

Opis

Beli Žajbelj (Salvia Apiana) v spreju
Količina: 150 ml

Narejeno iz prečiščene vode in 100% čistega naravnega eteričnega olja belega žajblja.

Žajbelj nas povezuje s prvinsko energijo matere Zemlje. Uporabljal se je med staroselci Srednje Amerike. Uporablja se v šamanskih obredih čiščenja. Spodbuja pridobivanje vizij in izganja “negativno” energijo, in entitete, ki bi nam želele škodovati.

Beli žajbelj se imenuje tudi kadilo indijancev. Prepoznan je po srebrno belih listih rastline Salvia Apiana in raste na obali Kalifornije. To je sveto zelišče, ki ga šamani avtohtonih ljudstev v Severni Ameriki že stoletja uporabljajo za čistilne slovesnosti. Pri tem se čisti ne samo bivalno okolje, ampak tudi um z vsemi njenimi mislimi. Beli žajbelj ima zelo prodoren pikanten vonj.

Žajbelj ima oster, zelo oster vonj, ki ga lahko opišemo kot “začinjen”. Lahko ga uporabljate za lastno čiščenje avre, prostora, svojih predmetov…
Preden uporabite žajbelj, se mu zahvalite in se povežite z njim z vašo srčno energijo.

 

Morda vam bo prav tako všeč…