Akcija!

Elitni šungit za čiščenje, kopeli, odstranjevanje bakterij (95-98% vsebnost ogljika)

26,00 43,00 

Voda pripravljena z elitnim šungitom se uporablja za: kopeli, čiščenje telesa, obraza, čiščenje sadja, zelenjave, čiščenje prostorov, odstranjevanje bakterij, pomaga pri vnetjih in ranah…

Počisti

Opis

Velikost: 0,5 – 3 cm

Voda pripravljena z elitnim šungitom se uporablja za:
– kopeli
– čiščenje telesa, obraza
– čiščenje sadja, zelenjave
– čiščenje prostorov, odstranjevanje bakterij
– pomagapri vnetjih in ranah

Voda pripravljena in filtrirana z elitnim šungitom ni namenjena pitju, saj je vsebnost ogljika previsoka.
Za pripravo vode za pitje priporočamo:
ŠUNGIT LOMLJENI
ŠUNGIT BRUŠENI


Večja vsebnost ogljika in zaščita pred EMF
Kot vsak šungit tudi elitni šungit, ki vsebuje 95-98% ogljika (navadni šungit približno 50%), ščiti tudi pred negativnim elektromagnetnim valovanjem.

Kot osebni kamen
Lahko ga uporabljate tudi kot osebni žepni kamen. Je odličen kamen za vdelavo v makrame ali druge vrsto vezave za obesek.

Navodila za pripravo vode filtrirane z ellitnim šungitom:
Idealno je, da elitni šungit postavite v vodo za 72 ur. V kolikor to ni mogoče, lahko tudi manj. Že v pol ure je dokazano da se voda očisti in obogati.

Kopel z elitnim šungitom
Kopel z elitnim šungitom je znana kot eliksir pomlajevanja. Pomaga pri visokem krvnem tlaku, bolečinah v sklepih, pri srbeči ali razdraženi koži, Elitni šungit vzemite s seboj v kad, za 10-30 minut. Lahko pa kad tudi vnaprej pripravite. V tem primeru postavite šungit v kad za vsaj 10 minut. Uporabite lahko vrečko iz bombaža. Po uporabi šungit seveda sperete pod tekočo vodo.


Filtriranje vode
Šungit lahko iz vode pomaga odstraniti bakterije, klor, težke kovine, nitrate, pesticide, farmacevtska sredstva. Je eden najboljših, če ne najboljših, naravnih načinov čiščenja in energiziranja vode.

Kam postaviti šungit kot zaščito pred elektromagnetnim sevanjem?
Šungit, katerekoli oblike, postavite blizu kateregakoli vira elektomagnetnega sevanja – na primer zraven televizije, računalnika, mikrovalovne pečice, radijskih sprejemnikov, wifi routerja itd. Šungit pomaga nevtralizirati elektro magnetno valovanje (EMF).

Ali šungit potrebuje čiščenje?
Šungit ne potrebuje čiščenja
 in ne absorbira nobenih negativnih energij, ampak jih nevtralizira.

Kako ponovno napolniš šungit?
Moč šungita se lahko skozi pogosto uporabo delno zmanjša. Zato priporočamo, da vaš šungit vsake toliko časa postavite za nekaj ur na sonce, da se napolni. Ko je pa le možno, ga postavite tudi na zemljo za nekaj ur, ali čez noč.

Koliko časa je potrebno, da šungit začne delovati?
Moč šungita je možno občutiti
 in tudi izmeriti takoj. Prav tako se elektro-magnetno sevanje začne zmanjševati tako, ko šungit postavimo zraven vira sevanja.

Enako je pri čiščenju vode. Šungit postavite v vodo in že po dveh urah je kakovost vode izredno izboljšana. Dokazano pa je, da je najboljši čas delovanja šungita po 24-72 urah. Šungit lahko iz vode pomaga odstraniti bakterije, klor, težke kovine, nitrate, pesticide, farmacevtska sredstva. Je eden najboljših, če ne najboljših, naravnih načinov čiščenja in energiziranja vode.

Ali je varno nositi šungit na telesu?
Šungit navtralizira
 energijo okoli čaker, ki so blokirane ali preveč aktivne. Pomaga nam nevtralizirati sevanje, ki je okoli nas prisotno s strani oddajnikov, elektronskih naprav in mobilnih telefonov. Šungit se lahko uporablja tudi pri zdravljenju čaker.

Zakaj postaviti šungit v vodo?
V Rusiji, od koder šungit izhaja, so ugotovili, da voda, katera je filtrirana s šungitom ne potrebuje več dodatne obdelave, kot sta recimo prevretje ali kemijska obdelava. Vodi se preko filtriranja s šungitom odstranijo delci fenola, železa, mangana, klorina, nitratov, bakterij in mikroorganizmov. Ne samo, da je varno postaviti šungit v vodo, je zelo priporočljivo.

Kako lahko prepoznamo, da je šungit pravi?
Šungit bo imel intenzivno črno barvo. Ima lahko infuzije rjavkaste, sive ali celo zlate barve. To so znaki prisotnosti  ostalih mineralov, kot je na primer pirit, ki ima najdišča v istih nivojih, kot šungit. Elitni šungit je prepoznan po steklasti zunanjosti.

S katero čakro je povezan šungit?
Šungit je povezan z našo korensko čakro, saj nas sidra in prizemljuje in povezuje z Materjo Zemljo. Pomaga nam pri naši fizični in duhovni evoluciji. Energija šungita ne deluje ne pozitivno in ne negativno, ampak nevtralno.

Kako šungit ščiti pred EMF (elektro-magnetnim sevanjem)?
Šungit absorbira in nevtralizira frekvence škodljivega sevanja s pomočjo fulerenov, ki so v njegovi naravni kompoziciji.

Kako močan je šungit?
Šungit efektivno že v 30
 minutah odstrani škodljive delce iz vode, ki vključuje tudi težke kovine, ki jih lahko najdemo v vodovodu.