Esence ANCIENT WISDOM premium kolekcija – v flaškah (10 ml)

6,00 21,00 

ANCIENT WISDOM PREMIUM mešanice esencialnih olja ali esence so kombinacije čistih olj, ki spodbujajo dobro počutje in občutek sreče. Vsebujejo mešanico 100% naravnih in esencialnih in so sestavljene z namenom, da vam pomagajo pri različnih situacijah.

Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznake: , , Product ID: 3799

Opis

Količina: 10 ml
Dimenzije: cca. 7 x  2,5 cm
100% naravne esence, v steklenički

ANCIENT WISDOM esencialna olja ali esence so kombinacije čistih olj, ki spodbujajo dobro počutje in občutek sreče.

Vsebujejo mešanico 100% naravnih in esencialnih olj obogatene z vitaminom E.

Mešanice so sestavljene z namenom, da vam pomagajo pri različnih situacijah.

Načini uporabe:
– kapnite in razmažite nekaj kapljic na zapestjih, na templjih glave, na vratu.
– lahko uporabljate na oljih gorilnikih
– lahko se odločite za sproščujočo kopel
– lahko si izdelate spreje

Ker je ta izdelek sestavljen iz čistih mešanic eteričnega olja za tiste z občutljivo kožo, priporočamo, da jih razredčite z baznimi olji. Pred uporabo preverite, če se alergični na katerokoli sestavino.

Ni za interno uporabo.

Izbirate lahko med:

– SOOTHING (POMIRITEV) mešanica esencialnih olj
Ta mešanica olj pomaga umiriti napetost in dvigniti duha, spodbuja sprostitev in globok občutek miru. Pomirjujoča mešanica esencialnih olj rimske kamilice, žajblja in vetiverja bo po pretiranem in stresnem dnevu dobra tolažba.

– RELAXING (SPROŠČANJE) mešanica esencialnih olj
Sprostite se z mešanico sivke in mandarine, ki pomagata sprostiti um in telo ter zagotovita dobro počutje. Sivka je odlična za stres in razdražljivost, medtem ko mandarina neguje živčni sistem in pomaga zmanjšati občutke izčrpanosti.

– LESS STRESS (MANJ STRESA) mešanica esencialnih olj
Ko je življenje nekoliko naporno, poskusite mešanico olj žajblja (clary sage), limone in sivke, ki pomaga sprostiti um in telo ter poskrbi za občutek dobrega počutja.

– SENSUAL (SENZUALNOST) mešanica esencialnih olj
Čista mešanica pačulija, brina in Ylang-Ylanga vam bo pomagala povečati libido. Ylang Ylang se široko uporablja kot afrodiziak v svetu aromaterapije.

– SIMMUS (ZA SINUSE) mešanica esencialnih olj
Simmus mešanica olj pomaga ublažiti simptome prehlada in zamašenega nosu. Mešanica vključuje esencialna olja pomaranče, poprove mete, čajevca, evkaliptusa, kamfora in geranije.

– EASY SLEEP (LAHEK SPANEC) mešanica esencialnih olj
Privoščite si sproščujoč spanec z mešanico esencialnih olj rimske kamilice, žajblja in bergamotke, vam lahko pomagajo, da se sprostite, preden greste spat, se dobro naspite in celo zmanjšate ali ustavite smrčanje.

– ENERGISING (POŽIVITEV) mešanica esencialnih olj
Pridobite nekaj več energije za dan s čutovito in osvežujočo mešanico poprove mete, frankinje in limone, ki poživi našo energijsko raven. Pomaga pri budnosti, recimo pri vožnji ali pri mentalnih naporih.

– BREATH EASY (LAŽJE DIHANJE) mešanica esencialnih olj
Čudovita mešanica vsebuje osvežilno in bistro mešanico evkaliptusa, ravensare in poprove mete, ki olajša dihanje po izpostavljenosti prometnemu onesnaženju, prahu itd. Vdihnite nekaj kapljic na robček za hitro olajšanje dihalnih poti ali uporabo v oljnih gorilnikih.

 

Ker je ta izdelek sestavljen iz čistih mešanic esencialnih olj za tiste z občutljivo kožo, priporočamo, da jih razredčite z baznimi olji. Pred uporabo preverite, če se alergični na katerokoli sestavino.

Morda vam bo prav tako všeč…