Akcija!

Gong, namizni (50x10x42 cm), diameter 25 cm

60,00 

Namizni gong, podloga iz lesa. Udarjalna palica in stojalo priložena.

Ni na zalogi

Opis

Namizni gong, podloga iz lesa. Udarjalna palica in stojalo priložena.

V kolikor bi želeli gong slišati, nam pišite ali nas pokličite, in bomo videli, kaj lahko naredimo.

TRADICIONALNO ROČNO IZDELANA TIBETANSKI GONG –  Narejen na vznožju Himalaje izpod veščih rok Nepalskih mojstrov. Vsak gong je unikaten, tako kot vi, zato se vsak poveže s svojim.  Je mojstrski izdelek in ustvari vzdušje za čustveno umirjanje in zdravljenje.

PODPORA PRI VADBI JOGE, MEDITACIJE, MOLITVI, ENERGIJSKI PODPORI – Nepalske in tibetanske pojoče sklede in gongi po vsem svetu uporabljajo za jogo, meditacijo in energijsko zdravljenje. So primerne tako za osebno kot profesionalno rabo. Zvok in vibracije teh skled spodbujajo sproščeno stanje zavesti in telesa, ki je kot nalašč za globoko meditacijo, kreativno razmišljanje in intuitivna sporočila.

PODPORA HOLISTIČNEMU ZDRAVLJENJU – Proces podpore zdravljenja z zvokom se začne s spodbujanjem naših možganskih valov, ki se sinhronizirajo s popolno resonanco skled. S temi edinstvenimi tibetanskimi pojočimi gongi lahko zelo enostavno ustvarjate mirne, globoke in očarljive tone. Ustvarite podporo pri okrevanju in regeneraciji, zmanjšate stres in spodbudite duševno in fizično zdravljenje..

IDEALNA VELIKOST IN KOMPAKTNOST – Majhnost tega namiznega seta gonga je prednost, saj ga lahko lažje vzamete s seboj. In prav pride pri stiski s prostorom. Lahko je pa tudi idealna praktična dekoracija v vašem domu.