Speaking with nature – Govoriti z naravo: prebujanje v globoko modrost Zemlje – Sandra Ingerman, Llyn Roberts (KNJIGA)

25,00 

Narava in Zemlja sta zavestni. Govorijo nam skozi naše sanje, intuicijo in globoka hrepenenja. Z odpiranjem svojih misli, src in čutov se lahko zavestno prebudimo v čarobnost narave

2 na zalogi

Šifra: 4015 Kategorija: , Oznaka: , ID artikla:3162

Opis

Knjiga: 288 strani
Dimenzije: 152 x 229 x 18mm | 460g
Jezik: Angleščina

Pogovarjati se z naravo: prebujanje globoke modrosti Zemlje – Sandra Ingerman, Llyn Roberts
Narava in Zemlja imata svojo zavest. Govorita nam skozi naše sanje, intuicijo in globoka hrepenenja. Z odpiranjem svojih misli, src in čutov se lahko zavestno povežemo v čarobnost narave, ritme narave in globoko žensko modrost Zemlje. Lahko se povežemo z duhovi narave, ki so do nas globoko sočutni in ljubeznivi, nam ponudijajo njihovo vodstvo in podporo, v vsakem koraku na potuvanju skozi naše življenje.
Priznani šamanski učiteljici Sandra Ingerman in Llyn Roberts pojasnjujeta, kako lahko kdorkoli dostopa do duha narave prek živali, rastlin, dreves ali žuželk ali prek drugih naravnih bitij, kot sta megla ali pesek. Delijta z nami preobrazbena modrostna učenja iz lastnih pogovorov z duhovi narave, kot so bela sova, kača, hrast, goba in ledeni mulj, ki razkrivajo močne lekcije o ženskih lastnostih narave in o bralčevi vlogi pri zdravljenju Zemlje. Zagotavljajo obilo izkustvenih praks, ki vsakemu od nas omogočajo, da se povežemo z ustvarjalno močjo narave. Polni bogatih podob in pristopov, ki jih lahko uporabljate na dvorišču, v divjini, v mestnem parku ali celo zgolj z domišljijo, tako da lahko vsi komuniciramo z naravnimi bitji in jih poiščemo ne glede na to, kje živimo.

 

Podrobnosti izdelka:
Datum izdaje: 04 Jun 2015
Publisher Inner Traditions Bear and Company
Imprint Bear & Company
Publication City/Country Rochester, United States
Illustrations note 30 b&w line illustrations
ISBN10 1591431905
ISBN13 9781591431909

Morda vam bo prav tako všeč…