Kozmična sfera – 5 platonskih teles (20 cm)

699,00 

5 platonskih teles: oktaeder, dodekaeder, ikozaeder, kocka in tetraeder – predstavljajo kozmično stvaritev vesolja. Ena najmočnejših kombinacij svete geometrije. Baker, pozlačeno 24 karat

4 na zalogi

Opis

5 platonskih teles: oktaeder, dodekaeder, ikozaeder, kocka in tetraeder – predstavljajo kozmično stvaritev vesolja. Ena najmočnejših kombinacij svete geometrije.

Material: baker, pozlačeno (24 karatno zlato)
Velikost: cca. 20-30 cm

Zelo močna alkimistična oblika z vsemi 5 platonskimi telesi, ki so ugnezdene ena v drugo. Te oblike so povezane z vsakim od 5 univerzalnih elementov. Zemlja je povezana s kocko / heksaedrom (6 stranic), Zrak z oktaedrom (8 stranic), Voda z ikozaedrom (20 stranic) in Ogenj s tetraedrom (4 stranic), Duh / Prana z Dodekaedrom (12 stranic) . Teh pet edinstvenih geometrijskih struktur, skritih znotraj te oblike, ima enake stranice, robove enake dolžine, eno velikost notranjih kotov med stranicami in ko so postavljene v kroglo, se bodo vse točke oblik dotaknile površine krogle. Zaradi teh nenavadnih lastnosti te geometrijske strukture delujejo kot stikala za vklop / izklop v večdimenzionalno prikazovanje realnosti. Ta oblika je kot nalašč za podporo v teh preobrazbenih časih, da si na novo ogledate svoje življenje in začnete nov evolucijski cikel. Zelo vam pomaga razviti in razčistiti odnose v vašem življenju za preteklost in prihodnost. Meditirajte s kozmično sfero, da dosežete višje sfere, srčno in transcendentno izkušnjo za dvig zavesti.

 

Morda vam bo prav tako všeč…