Kristali (žepni) – XL velikost

10,00 

Žepni kristali v XL velikosti.

Šifra: 13012-1 Kategorija: Oznake: , , , , , , Product ID: 18541

Opis

Žepni kristali v XL velikosti.

Pomen kristalov:

TULIT: kamen, ki izžareva ljubezen, sočutje, srečo, veselje in spokojnost. Nudi močno čustveno oporo, zlasti tistim z zlomljenim srcem. Izboljšuje ljubezensko srečo ter v življenje prinaša strast. Na nežen in ljubeč način lahko poveča našo energijo, motivacijo in usmeritev.

INDIGO GABRI: pogosto imenovan tudi mistični merlinit, je kamen magije in duhovne evolucije. To je vrsta gabra, ki ga najdemo na Madagaskarju in ima čudovito mešanico črne in indigo-sive barve.

ČRNI TURMALIN: ustvarja zaščito in prizemljuje. Njegova vibracija ustvarja energijski ščit, ki je učinkovit tako proti t.i. energijskim vampirjem kot tudi proti elektromagnetnim sevanjem, pritisku okolice in vsem drugim vrstam negativne, obremenjujoče energije. Pomaga, kadar se počutimo šibke, nemočne in ogrožene.

AMAZONIT: kristal, ki pomirja um in dušo. Dal vam bo moč, da se boste končno začeli svobodno izražati in se sprejemati takšni kot ste. Pomagal vam bo odpraviti vaša notranja neskladja in zmedenost. Amazonit pa naj bi bil še posebno primeren za umetnike ali za tiste, ki si želite več svobode in vznemirljivih trenutkov. V vas bo prebudil ustvarjalnost in osvobodil vašo pravo voljo.

KARNEOL: ščiti umrle na njihovi življenjski poti. Danes lahko rečemo, da je karneol kristal, ki pomaga preboleti izgube, s katerimi se težko sprijaznimo. Pomaga nam pri soočenju strahov, povezanih z izgubo, da lažje sprejmemo, kar je bilo. Karneol je kristal zaščite, na poti in doma. Verjame se, da varuje dom pred nesrečo. Rdeč in oranžen kristal se uporablja za krepitev ljubezenskih odnosov in poživitev