Kristali (žepni)

3,00 10,00 

Različni, ročno izbrani žepni kristali, različnih velikost, A kvalitete

Opis

Različni, ročno izbrani žepni kristali, različnih velikosti.
A kvaliteta

AHAT – kristal dinamičnosti – deluje kot zaščitni kristal, prinaša zdravje, vitalnost in samozaupanje, pomaga pri depresiji.

AMETIST – idealen za meditacijo in krepitev nadnaravnih sposobnosti. Deluje pomirjujoče,
ščiti in navdihuje.

APAŠKE SOLZE – vam pomagajo pri žalosti in zdravljenju travm. Delujejo tako na ‘novo’ žalost kot na žalost, ki jo čustveno telo drži v sebi od starih travm ali ran iz prejšnjih življenj. Imajo tudi zaščitne in očiščevalne lastnosti obsidiana v obliki, ki je enostavna za nošenje.

BREČAST JASPIS – Krepi ustvarjalnost, vztrajnost, optimizem in voljo do življenja. Daje nam moč in nam pomaga pri novih začetkih. Prinaša tolažbo in odpravlja strahove. Izboljšuje splošno počutje, pomirja, hkrati pa nas navdaja s svežo energijo.

BRONZIT- pomaga vam vzpostaviti mir in harmonijo v vašem življenju ter vas naredi bolj sočutne in vam pomaga lažje odpuščati. V stresnih situacijah bronzit pripomore k temu, da ostanete mirni in se obvladate. Koristen je za uporabo v mreži, ker ima močno zaščitno in očiščevalno energijo. (*)

CITRIN – Citrin vas napolni s pozitivno energijo, ki je lahko močno orodje, ko manifestirate bogastvo ali podoben cilj. Kristal citrin je tako močen in uporaben za manifestiranje in privabljanje bogastva ter uspeha tudi zato, ker je član družine kremenov.

ČRNI NGUNI JASPIS – je kristal s posebej pomirjujočim učinkom, ki v vaše življenje prinaša mir in čustveno ravnovesje, tako, da se počutite prizemljene in povezane z Zemljo. Ta kristal naj bi tudi odganjal zle duhove in vas ščitil pred nevarnostjo.

ČRNI TURMALIN – Črni kristali, kot je turmalin, imajo zaradi temnega odtenka in globine svoje črne barve pomemben pomen. Za mnoge črni turmalinski kamni predstavljajo očiščenje in čiščenje čustvenega telesa. Ta kristal lahko osvobodi vaš um vseh negativnih misli, kot so tesnoba, jeza in občutki ničvrednosti. Črni turmalin vam pomaga, da se očistite in prizemljite. Ščiti vas pred negativnimi energijami. (*)

DALMATINSKI JASPIS – Ta kristal je poznan po svojih zaščitnih in zdravilnih lastnostih. Njegova vibracijska energija je počasna, ampak precej učinkovita, zato jo je treba uporabljati dolgoročno. Nosi prizemljitveno energijo, podpira vas pri družinskem življenju in zvestobi, ima pomirjujoč vpliv na otroke in živali.

DIMNI KREMEN – Odganja negativne občutke in sprošča čustvene blokade. Uravnoteži, prizemlji in zaščiti. Izboljša sposobnost prenosa moči. (*)

EPIDOT JASPIS –  krepi imunski sistem, pomirja in uravnava razpoloženje. Našemu telesu daje več energije. V pomoč nam je tudi pri uresničevanju materialnih ciljev.

EPIDOT SNEŽINKA – prinaša obilje, blaginjo in vam pomaga izboljšati odnose. Tako romantične odnose, kot tudi odnose z družino, s prijatelji in razmerja na delovnem mestu.

FELDSPAR – Pomaga vam spodbuditi kreativno razmišljanje in tako poiskati nove in vznemirljive načine za doseganje ciljev. Feldspar pomaga uravnovesiti čakre in lajšati stres ter premagovati strahove. (*)

FRENIT – Ob pogledu na nežne barvne vibracije tega kamna boste takoj začutili tako psihično kot fizično sprostitev. Uporaben je za komunikacijo z duhovnimi bitji, kot so angeli, vile in naš višji jaz. Posebej uporaben je za povezovanje srca in moči volje, da izrazite največjo mero ljubezni in sočutja. (*)

KAMENA STRELA: Energijski kamen. Odlično za meditacijo. Poveča raven energije in misli. Odganja negativnost. Prejema, skladišči in prenaša energijo. Pomaga pri komunikaciji z vsemi dimenzijami. (*)

MAČJE OKO – Spodbuja intuicijo in krepi zavedanje. Je ozemljitveni kamen, ki vam prinaša učinkovito zaščitno energijo. Ščiti pred zlimi duhovi. Odstrani nezaželeno energijo iz aure. Prinaša srečo in spokojnost, pa tudi optimizem, radodarnost in zaupanje. Krepi ustvarjalnost in dobrosrčnost. (*)

MAGNEZIT – kamen novih usmeritev. Pomirja in pomaga pri sproščanju, saj uravnoveša srce in um. Krepi samopodobo in blaži tesnobo in depresijo. Pomaga pri težavah, ki so posledice stresa, lajša glavobole, krepi kosti in odpravlja mišične krče. Ugodno vpliva pri težavah z nespečnostjo in učenjem. Razstruplja telo in nam pomaga odpraviti slabe navade. Umirja misli in raztresenost.

MALAHIT – kristal splošne zaščite. Odganja strah, krepi samozavest, spodbuja spremembe, na srčnem področju prinaša ravnotežje in harmonijo.

MESEČEV KAMEN – Je naravni kristalni mineral, ki naj bi vpijal lunino moč, ki uteleša jinovo pasivno in sproščujočo energijo. Ta kamen spodbuja pozitivno počutje in ravnovesje ter krepi vašo intuicijo. Spodbuja lucidne sanje in prinaša čustveno odprtost do novih doživetij. Lajša stres z umirjanjem uma in pomirjanjem duha. Povezan s kronsko čakro za duhovna ali nadnaravna doživetja. (*)

MLEČNI KREMEN – popoln kristal za čas, v katerem živimo – ‘informacijsko dobo’. V kristalnem svetu mlečni kremen hrani večino informacij. Informacije, empatija, rast, zaupanje, nega, sočutje. Mlečni videz kristala ustvarjajo številni mehurčki nestrjenega kremena, ki jih vsebuje. (*)

MODRI APATIT: motivacijski kamen, znan po močnih vibracijah, ki vplivajo na doseganje naših ciljev ter spodbujajo neodvisnost in ambicioznost. Odstrani zmedo, apatijo in negativnost ter nas spodbuja k iskanju znanja in resnice, kar pa lahko pozitivno vpliva na našo osebno rast.

MODRI KALCEDON: subtilen in mističen kamen, ki s svojo vabljivo, nežno modrino pomirja duha. Znan je tudi kot kamen govornikov, saj spodbuja misli, hkrati pa pomaga zadržati besede, ki bi jih morda lahko obžalovali.

MODRO TIGROVO OKO – deluje transformacijsko in na tretji čakri spreminja strahove v energijo samozavesti. Primeren za programiranje v smislu pridobivanja materialnih dobrin ter krepitve samozavesti in poguma. Pomaga pri težavah zaradi alkoholnega mačka in blaži vplive stresnih situacij na razpoloženje.

MOOKAIT-  Deluje zaščitno in vas ozemlji. Uravnoveša na vseh ravneh. Oporni kamen, ki deluje predvsem na fizično telo. Ko ga nosite, vam nudi fizično zaščito. Zdravilni kamen Aboriginov. (*)

MUGGLESTONE – Je mešanica tigrovega očesa, hematita in rdečega jaspisa. Ščiti vas pred negativno energijo drugih tako, da jih ozemlji, preden vstopijo v vašo avro. Uporabljate ga lahko, da ohranite lastno energijo čisto in je zato dobro orodje za ustvarjalne ljudi.

ONIKS – Črni oniks usmeri in uskladi vaše energije, daje moč in poveča vzdržljivost. Je močan kamen, ki olajša zdravljenje starih skrbi in žalosti. (*)

OCEANSKI JASPIS – Odstrani stres iz vsakdanjega življenja vaš um napolni s pozitivnostjo. Sprejmite svojo pot. Odpre vaše srce, da v svoje življenje pokličete ljubezen, dobroto in srečo.

OPALIT – velja za zdravilni kamen. Odpravlja energetske blokade in pomaga pri gripi, prehladu in pomanjkanju energije/ utrujenosti. Čisti kri in ledvice. Opalit se pogosto uporablja pri meditaciji, ker je povezan s čakro tretjega očesa. Koristen je za izboljšanje komunikacije na vseh ravneh. Opalit pomaga stabilizirati nihanja razpoloženja in pomaga pri sprostitvi. Koristen je za ljudi, ki imajo težave s spanjem. Krepi čustveno moč in pomaga pri premagovanju težav. Prav tako lajša simptome depresije in zmanjšuje agresivno vedenje. Opalit poveča možnosti za uspeh, zlasti pri poslovnih ciljih. Zavest na običajni ravni dvigne v kozmično zavest. Krepi notranji jaz. (*)

PIRIT: kristal zaščite, bogastva, ki na prvi pogled marsikomu deluje hladno. Vendar pa so prav nasprotno od tega njegove energije tople in prijetne. Značilen piritov zlati odsev transformira negativne energije v pozitivne.

POKRAJINSKI (ali barvni) JASPIS – Krepi ustvarjalnost, vztrajnost, optimizem in voljo do življenja. Daje nam moč in nam pomaga pri novih začetkih. Prinaša tolažbo in odpravlja strahove. Izboljšuje splošno počutje, pomirja, hkrati pa nas navdaja s svežo energijo.

RDEČE TIGROVO OKO – uravnovesi pozitivne in negativne energije ter krepi samozavest. Sprosti kaos v našem življenju in nam omogoči, da lažje najdemo notranji mir. Ustvari močno povezavo z Zemljo ter okrepi našo telesno moč in vitalnost.

RDEČI ADVENTURIN je kamen za krepitev krvi, ki spodbuja proizvodnjo rdečih krvničk v kostnem mozgu, povečuje pretok krvi in ​​prekrvavitev ter zagotavlja ravnovesje pri avtoimunskih motnjah in v imunskem sistemu na splošno.

ROŽEVEC – kristal srca. Oddaja močne vibracije ljubezni, topline in sreče. Prinaša čustveno varnost, samozavest ter spontano izražanje ljubezni. Odpravlja zamere, jezo in nas spodbuja k odpuščanju. Simbolizira ljubezen do sebe, partnerja, otrok, družine, prijateljev in vseh ljudi v vašem življenju, ki jih imate radi.

ROŽNI JASPIS ima močno, preobrazbeno energijo. Je kamen, ki vam da moč. Zoperstavil se je  številnim spremembam pritiska in toplote Matere Zemlje in je predstavlja simbol poguma za premagovanje vseh ovir na poti do okrevanja.

RUMENI JASPIS – Povezujemo ga čakro sončnega pleksusa. Pomaga pri priklicu sanj in šamanskih potovanjih. Posrka vse vrste negativnih energij in vas tako zaščiti. Ščiti pred sevanjem. Uravnava in usklajuje fizično, duševno in čustveno telo. Spodbuja moč, pogum, ustvarjalnost in domišljijo. (*)

SELENIT je dokaj prozoren kristal, lahko pa je tudi bolj bele barve. Ime selenit izvira iz imena grške lunine boginje Selene zaradi mehkega luninega bleščanja, ko skozenj posije svetloba. Selenit je povezan s šesto čakro (tretje oko) in sedmo čakro na kroni. Idealen je za meditacijo, koncentracijo in odpiranje vaše višje zavesti.

SERPENTIN je popoln kamen za odstranjevanje energijskih blokad. Omogoča, da energija Kundalini naravno teče skozi vašo hrbtenico in tako odpira in uravnava vse čakre. (*)

SIVI AHAT – je zemeljski, stabilizirajoč in pomirjujoč kamen. Kamen spodbuja notranji mir, umirjenost in občutek domačnosti. Je odlična pomoč pri meditaciji in je močan zdravilni kamen. Ima ozemljitveni učinek in tako zmanjšuje občutek ljubosumja, zavisti, strahu in stresa. Spodbuja telesno in duševno moč in stabilnost. (*)

SODALIT – slovi kot eden najmočnejših kristalov, ki vam iz telesa pomaga izločiti toksične  vibracije, najpogosteje povezane s strahom in krivdo. Sodalit vas spodbudi, da se dvignete višje in pridobite samozavest, jasnost in čustveno inteligenco, ki so potrebne za krepitev zaupanja vase.

SNEŽNI OBSIDIAN – kamen učenjakov – bistri misli, krepi intuicijo, sprošča napetost, prinaša jasnost uma in raztaplja čustvene blokade.

SOKOLJE OKO: Je najboljši kamen za astralna potovanja, jasnovidnost in pogled iz daljave. Uporabljajte ga pri težavah z očmi, zlasti pri težavah s fokusom. Uporaben je za zamašene sinuse. Zdravilcem pomaga, da se zaščitijo pred negativno energijo drugih. Ščiti vas pri hoji po hribovitih področjih ali gorah. Uporabite ga za razširitev obzorij v službi. Pomagal vam bo do novih priložnosti. Znan je tudi pod imenom jastrebovo oko in modro tigrasto oko. (*)

SULFUR čisti avro in čakre. Aktivira kognitivne sposobnosti in vam iz dneva v dan pomaga ustvarjati, manifestirati, graditi in napredovati. Vzemite kos sulfurja in vanj zasidrajte svoje najbolj želene namere.

TIGROVO OKO (zlato) – Tigrovo oko v vaše življenje prinaša veselje in optimizem. Izboljša jasnost misli, uravnoteži jin-jang energije in pomaga ublažiti trmo. Tigrovo oko ima močno povezavo s soncem in sončnim pleksusom. (*)

TULIT: kamen, ki izžareva ljubezen, sočutje, srečo, veselje in spokojnost. Nudi močno čustveno oporo, zlasti tistim z zlomljenim srcem. Izboljšuje ljubezensko srečo ter v življenje prinaša strast. Na nežen in ljubeč način lahko poveča našo energijo, motivacijo in usmeritev.

UNAKIT JASPIS – kamen sprememb. Prebuja ustvarjalnost, krepisamozavest, odpravlja blokade, uči nas zaupanja ter krepi potrpljenje. Pomaga pri lažjem prilagajanju novim situacijam ter pomaga prebroditi krize ob neuspehih.

ZELENI JASPIS – Odličen za spanje. Nudi vam čustveno podporo in krepi samokontrolo ter povečuje raven fizične energije. (*)

ZMAJEV KAMEN – Septarija je kamen prizemljitve in ojačevalec skupinske energije, zato vam bo koristil kadar želite pritegniti pozornost ljudi okoli sebe. Hkrati je tudi kamen, ki krepi toleranco in strpnost.

 

*Navedena cena se nanaša na en kos kristala.
*Slika je simbolična, saj gre za unikatne naravne kamne, ki se lahko med seboj razlikujejo po obliki in barvnem odtenku.