Kristalna zvočna posoda 432 Hz – LOTUS ČAKRE

333,00 399,00 

Profesionalne kristalne pojoče posode – izdelane na podlagi sedmih tonov čaker.
Na voljo sta DVE velikosti: 20 cm in 30 cm

Vsaka posoda ima priloženo:
– igralno palico
– gumijasti obroč

Opis

Na voljo sta DVE velikosti: 20 cm in 30 cm

Profesionalne kristalne pojoče posode – izdelane na podlagi sedmih tonov čaker.

Prodajajo se POSAMEZNO.

V primeru, da želite kupiti celoten SET, a ga morda ni v spletni trgovini, nas kontaktirajte in bomo preverili dobavljivost.

BREZPLAČNA POŠTNINA V SLOVENIJI.

Vsaka posoda ima PRILOŽENO:
– profesionalno igralno palico
– gumijasti obroč

Posode so razdeljene po tonih v glasbenemu standardu 432 Hz, po tonih “C D E F G A B”, ki so povezani z našimi sedmimi čakrami:
C: 1. čakra – korenska čakra (rdeča)
D: 2. čakra – sakralna čakra (oranžna)
E: 3. čakra – čakra solarnega pleksusa (rumena)
F: 4. čakra – srčna čakra (zelena)
G: 5. čakra – grlena čakra (svetlo modra)
A: 6. čakra – čakra tretjega očesa (indigo)
B (H): 7. čakra – kronska čakra (vijolična)

POZOR!
Barva posod se lahko nekoliko razlikuje od tistih, prikazanih na sliki.
Uporabljajte v suhem okolju.
Pri igranju na kristalno posodo nikoli ne uporabljajte lesenih igralnih palic.

432 Hz
Zvok in glasba sta sestavljena iz vibracij. Večje je število vibracij na sekundo, višji je ton. Enota za to je Hertz (Hz). 432 Hz je naravni “ton” vesolja. Ta ton se prepleta v naravi, v matematiki, v planetarnih orbitah v celotnem vesolju. Vsa klasična glasba Bacha, Brahmsa itd. je bila prvotno izvedena z uporabo “standardnega” A (= A4) na 432Hz. Na ta način je uglašena tudi naša serija kristalnih pojočih skled “432 Hz”.

Ti toni so sledeči (seštevek vseh števk se sešteje v 3, 6 ali 9, tako se lahko vidi, da jezvok v skladu z univerzalnimi vibracijami):
C4 = 252 Hz
D4 = 288 Hz
E4 = 324 Hz
F4 = 342 Hz
G4 = 378 Hz
A3 = 216 Hz
B3 = 234 Hz

Ne samo, da so toni, uglašeni v skali 432 Hz, bolj prijetni za uho, zagotavljajo tudi harmonično resonanco celotnega vašega ‘bitja’ z našim planetom in vesoljem. Ta naravna resonanca vodi k boljšemu počutju telesa in duha.

Dodatne informacije:
Obstaja sedem glasbenih not, ki ustrezajo sedmim mavričnim barvam, in so povezane s sedmimi glavnimi čakrami, energijskimi centri vzdolž vretenc. Vsaka čakra ima drugačno resonančno frekvenco. Čisti toni kristalnih skled ustvarjajo vibracijsko zvočno polje, ki uravnoteža naša telesna energetska središča (čakre) in ustrezna fizična področja, ki soupadajo s čakrami. Kristalne sklede delujejo neposredno na naše čakre in olajšajo ravnotežje in višjo zavest.

Zvok se je v zgodovini uporabljal za prebujanje, izboljšanje in uglaševanje vsake čakre v mnogih kulturah. Ker ima vsaka čakra vibracijsko naravo in resonira z različnimi frekvencami, se v te namene uporabljajo posebni “pra-zvoki”, napevi in ​​toni. Sodobni zahodni glasbeni sistem dejansko temelji na starodavnih izpeljankah zvoka in tona v skladu s tistimi, kar so jih starodavni ljudje imenovali »univerzalne harmonije«. Splošno je bilo znano, da lahko različne frekvence, toni in harmonije zagotavljajo različne lastnosti zdravljenja. V primeru, da kristalne sklede niso usklajene z univerzalnimi hamoničnimi zakoni pa bodo spodbujale nasprotno.

Zato pri nas ponujamo le kristalne posode, ki so usklajene z 432 Hz.

Narejene iz kristala
Te kristalne sklede so narejene iz skoraj 100 odstotkov čistega kremenovega kristala.
Kristal se segreje na 2.200 stopinj Celzija in se ga vlije v kalup. Ker so naša telesa sestavljena tudi iz kristalne strukture, uporaba skled iz kvarčnega kristala za zdravljenje in meditacijo omogoča hitrejši in ugodnejši odziv na zvok kot terapijo. Zato so kristali ključni element v številnih različnih celovitih zdravilnih praksah.

* Odstopanje do 4 Hz bolj ali manj velja za normalno.
** Izjava o omejitvi odgovornosti: Vse opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika.