Akcija!

Kristalna zvočna posoda VIJOLIČNA ZVEZDA – C

333,00 

2 na zalogi

Opis

Premer: 20 cm

Profesionalne kristalne pojoče posode.

BREZPLAČNA POŠTNINA V SLOVENIJI.

Vsaka posoda ima PRILOŽENO:
– profesionalno igralno palico
– gumijasti obroč

POZOR!
Barva posod se lahko nekoliko razlikuje od tistih, prikazanih na sliki.
Uporabljajte v suhem okolju.
Pri igranju na kristalno posodo nikoli ne uporabljajte lesenih igralnih palic.

432 Hz
Zvok in glasba sta sestavljena iz vibracij. Večje je število vibracij na sekundo, višji je ton. Enota za to je Hertz (Hz). 432 Hz je naravni “ton” vesolja. Ta ton se prepleta v naravi, v matematiki, v planetarnih orbitah v celotnem vesolju. Vsa klasična glasba Bacha, Brahmsa itd. je bila prvotno izvedena z uporabo “standardnega” A (= A4) na 432Hz. Na ta način je uglašena tudi naša serija kristalnih pojočih skled “432 Hz”.

Dodatne informacije:
Obstaja sedem glasbenih not, ki ustrezajo sedmim mavričnim barvam, in so povezane s sedmimi glavnimi čakrami, energijskimi centri vzdolž vretenc. Vsaka čakra ima drugačno resonančno frekvenco. Čisti toni kristalnih skled ustvarjajo vibracijsko zvočno polje, ki uravnoteža naša telesna energetska središča (čakre) in ustrezna fizična področja, ki soupadajo s čakrami. Kristalne sklede delujejo neposredno na naše čakre in olajšajo ravnotežje in višjo zavest.

Zvok se je v zgodovini uporabljal za prebujanje, izboljšanje in uglaševanje vsake čakre v mnogih kulturah. Ker ima vsaka čakra vibracijsko naravo in resonira z različnimi frekvencami, se v te namene uporabljajo posebni “pra-zvoki”, napevi in ​​toni. Sodobni zahodni glasbeni sistem dejansko temelji na starodavnih izpeljankah zvoka in tona v skladu s tistimi, kar so jih starodavni ljudje imenovali »univerzalne harmonije«. Splošno je bilo znano, da lahko različne frekvence, toni in harmonije zagotavljajo različne lastnosti zdravljenja. V primeru, da kristalne sklede niso usklajene z univerzalnimi hamoničnimi zakoni pa bodo spodbujale nasprotno.

Narejene iz kristala
Te kristalne sklede so narejene iz skoraj 100 odstotkov čistega kremenovega kristala.
Kristal se segreje na 2.200 stopinj Celzija in se ga vlije v kalup. Ker so naša telesa sestavljena tudi iz kristalne strukture, uporaba skled iz kvarčnega kristala za zdravljenje in meditacijo omogoča hitrejši in ugodnejši odziv na zvok kot terapijo. Zato so kristali ključni element v številnih različnih celovitih zdravilnih praksah.

* Odstopanje do 4 Hz bolj ali manj velja za normalno.
** Izjava o omejitvi odgovornosti: Vse opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika.