Kristalna zvočna posoda 432 Hz – 25 cm – ročne (s palico)

222,00 

Te kristalne sklede so narejene iz skoraj 100 odstotkov čistega kremenovega kristala in usklajene s sistemom 432 Hz.

Šifra: 000-3 Oznaka: Product ID: 10677

Opis

Profesionalne ročne kristalne pojoče posode izdelanih na podlagi uglasitve 432 Hz. 

BREZPLAČNA POŠTNINA V SLOVENIJI.

Vsaka posoda ima priloženo:
– igralno palico

Velikost: 25 cm
Teža: 1160 g

Ro;ne kristalne posode so posebej izdelane za terapevtske namene. Ker se jih drži v roki, se da enostavno premikati okoli osebe. A bodite pazljivi, saj ima zvok močan efekt na eterično telo osebe.

Namig: transparenti ročaj lahko napolnete s kristali ali minerali. Tako bo terapevtski učitek še ojačan z močjo kristalov.

Posode so razdeljene po tonih v glasbenemu standardu 432 Hz, po tonih “C D E F G A B”, ki so povezani z našimi sedmimi čakrami:
C: 1. čakra – korenska čakra
D: 2. čakra – sakralna čakra
E: 3. čakra – čakra solarnega pleksusa
F: 4. čakra – srčna čakra
FIS:  srčna čakra brezpogojne ljubezni
G: 5. čakra – grlena čakra
A: 6. čakra – čakra tretjega očesa
B (H): 7. čakra – kronska čakra

432 Hz
Zvok in glasba sta sestavljena iz vibracij. Večje je število vibracij na sekundo, višji je ton. Enota za to je Hertz (Hz). 432 Hz je naravni “ton” vesolja. Ta ton se prepleta v naravi, v matematiki, v planetarnih orbitah v celotnem vesolju. Vsa klasična glasba Bacha, Brahmsa itd. je bila prvotno izvedena z uporabo “standardnega” A (= A4) na 432Hz. Na ta način je uglašena tudi naša serija kristalnih pojočih skled “432 Hz”.

Ti toni so sledeči:
C4 = 252 Hz
D4 = 288 Hz
E4 = 324 Hz
F4 = 342 Hz
G4 = 385 Hz
A3 = 216 Hz
B3 = 234 Hz

Ne samo, da so toni, uglašeni v skali 432 Hz, bolj prijetni za uho, zagotavljajo tudi harmonično resonanco celotnega vašega ‘bitja’ z našim planetom in vesoljem. Ta naravna resonanca vodi k boljšemu počutju telesa in duha.

Dodatne informacije:
Obstaja sedem glasbenih not, ki ustrezajo sedmim mavričnim barvam, in so povezane s sedmimi glavnimi čakrami, energijskimi centri vzdolž vretenc. Vsaka čakra ima drugačno resonančno frekvenco. Čisti toni kristalnih skled ustvarjajo vibracijsko zvočno polje, ki uravnoteža naša telesna energetska središča (čakre) in ustrezna fizična področja, ki soupadajo s čakrami. Kristalne sklede delujejo neposredno na naše čakre in olajšajo ravnotežje in višjo zavest.

Zvok se je v zgodovini uporabljal za prebujanje, izboljšanje in uglaševanje vsake čakre v mnogih kulturah. Ker ima vsaka čakra vibracijsko naravo in resonira z različnimi frekvencami, se v te namene uporabljajo posebni “pra-zvoki”, napevi in ​​toni. Sodobni zahodni glasbeni sistem dejansko temelji na starodavnih izpeljankah zvoka in tona v skladu s tistimi, kar so jih starodavni ljudje imenovali »univerzalne harmonije«. Splošno je bilo znano, da lahko različne frekvence, toni in harmonije zagotavljajo različne lastnosti zdravljenja. V primeru, da kristalne sklede niso usklajene z univerzalnimi hamoničnimi zakoni pa bodo spodbujale nasprotno.

Zato pri nas ponujamo le kristalne posode, ki so usklajene z 432 Hz.

Narejene iz kristala
Te kristalne sklede so narejene iz skoraj 100 odstotkov čistega kremenovega kristala.
Kristal se segreje na 2.200 stopinj Celzija in se ga vlije v kalup. Ker so naša telesa sestavljena tudi iz kristalne strukture, uporaba skled iz kvarčnega kristala za zdravljenje in meditacijo omogoča hitrejši in ugodnejši odziv na zvok kot terapijo. Zato so kristali ključni element v številnih različnih celovitih zdravilnih praksah.

* Odstopanje do 4 Hz bolj ali manj velja za normalno.
** Izjava o omejitvi odgovornosti: Vse opisane zdravilne lastnosti nikakor niso namenjene nadomestitvi diagnoze ali zdravljenja s strani usposobljenega terapevta ali zdravnika.