Mreža Enosti – KRISTUSOVA ZAVEST (cca. 30 cm)

530,00 

Kristusova zavesta ali zavest enosti je mreža, ki obdaja naš planet in nam omogoča prehod na naslednjo stopnjo zavesti. Je ključ do akaških zapisov planeta Zemlje.

3 na zalogi

Šifra: 2002 Kategorija: Oznake: , , Product ID: 2948

Opis

To je sveta geometrija vnebovzetja. Spodbuja povezavo z Alfa in Omega sferami v naši Merkabi. V notranjosti je skriti zvezdni dodekaeder, ki vzpodbudi povezavo z našim Višjim jazom. Pomaga nam doseči globjo meditacijo in zdravljenje.

Energijo iz mreže Kristusove zavesti okoli Zemlje prejemamo ves čas. Vendar če te energije nismo zmožni prizemljiti in jo deliti z drugimi, žal ne bo imela veliko koristi. Ta oblika vam pomaga narediti točno to. Oseba, ki jo drži, postane portal med Nebom in Zemljo. Poleg tega povečuje vašo osebno moč in vam pomaga pri ustvarjalnem izražanju in produktivnosti. Usklajuje/harmonizira skupinsko dinamiko , ustvarja sveti prostor z velikim univerzalnim poljem. Poravna in poveže vas z vašim poslanstvom.

Kristusova zavest ali Mreža Enosti je sveta geometrija, ki je prisotna okoli Zemlje že vse od začetka človeštva. Gre za eno od petih stopenj zavesti, ki jo človeški DNK lahko doseže. Je ena raven nad našo trenutno, ki jo sestavlja 46 + 2 kromosoma DNK. Ob propadu Atlantide pred 13.000 leti se je zrušila, in znova zaživela v letu 1989.

Ta oblika je zvezdasti (stelirani) dodekaeder (ki predstavlja SPIRIT / PRANA), energije te oblike pa združujejo tako dodekaeder (spirit/prana) in ikozaeder (voda/emocije). Zelo močan instrument brezpogojne frekvence ljubezni.

Zvezdni dodekaeder ali Kristusova mreža vsebuje geometrijsko osnovo vseh ostalih osnov izraženih kot geometrijske oblike. Je izraz in model celostnega zaključka in skladne enotnosti vseh temeljnih svetih geometrij. Kristusova mreža nas spodbudi, da se razvijamo v zavestno bivanje prisotnosti z odprtim srcem in z visoko stopnjo pretočnosti in integritete. Kristusova mreža nam pomaga tudi pri vključevanju in harmoniziranju resnične enotnosti. Kristusova mreža je enotna kolektivna zavest.

 

INFORMACIJE O IZDELKU

Material: baker, pozlačen
Velikost:
cca. 30 cm

Morda vam bo prav tako všeč…