VELIKI LEMURIJSKI HARMONIZATOR za okolje, stanovanje, hišo, Zemljo z LEMURIJSKIM KRISTALOM

688,00 

Lemurijsko orodje za harmoniziranje okolja in Zemlje, izdelano so po napotkih Drunvala Melchizedeka v Sedoni, ZDA – VELIKI lemurijski harmonizator.

Opis

Lemurian Agricultural Harmonizer™ – Lemurijski harmonizator za Zemljo – ustvarja energijsko torusno polje, ki okolje in ljudi v svojem območju dosega opolnomoči z višjimi frekvencami svetlobe.

Lemurijski harmonizatorji so narejeni po navdihu in usmeritvah priznanega Slima Spurlinga, kateri je tudi dobil naziv “pravi Gospodar prstanov”. Razmerja, ki so uporabljena pri vseh Lemurijskih orodjih niso naključna. Uporbljajo se natančne mere, ki se imenujejo Neter dolžine – to so kode za določene valovne dolžine, ki jih Vesolje uporablja za prikaz v tridimenzionalni obliki meritve. Beseda Neter prihaja iz Egipta, in predstavlja naravo. Lemurijski harmonizatorji uporabljajo naravne zakonitosti vesolja in spadajo med t.i. “desno-možgansko” tehnologijo.

Več o tej tehnologiji vam predstavi tudi Drunvalo Melchizedek v knjigi Starodavna skrivnost Rože življenja (založba Višja Vibracija, 2021):
Edino, kar so Lemurijci poznali, je bila desno-možganska tehnologija, o kateri danes vemo zelo malo. Psihotronske naprave, radiostezijske palice, harmonizatorji in podobna orodja so desno-možganske tehnologije. Če bi videli, kako ta tehnologija deluje, bi obnemeli. S to desno-možgansko tehnologijo lahko storite popolnoma vse, kar si lahko zamislite, tako kot lahko tudi z levo-možgansko tehnologijo. A le če izkoristite njun poln potencial.« Drunvalo Melchizedek

Harmonizatorji in lemurijski obroči so izdelani v popolni simetriji kroga. So zviti in spajkani tako, da vsak vibrira s frekvenco ali kakovostjo svetlobe.

To je posebna večja izvedba harmonizatorja, ki je bil prvotno namenjen za kmetijske namene, vendar jih je mogoče uporabiti za čiščenje katerega koli večjega območja ali zemljišča. Lemurijski harmonizator za Zemljo je odličen, če živite v mestnem območju in potrebujete dvigniti energijo večjega območja. Elektromagnetno onesnaženje se zmanjša, kakovost zraka se začne nagibati k izboljšanju in rastline bolje uspevajo. Ta različica kolekcije Lemurian Harmonizer™ je nekoliko večja, prav tako ustvarja energijsko torusno polje. 

 

NA KAKŠEN NAČIN LAHKO UPORABLJAMO LEMURJSKE HARMONIZATORJE?

  • Za čiščenje okolja
  • Za čiščenje onesnaženega zraka
  • Za alternativne metode kmetijstva in podporo rastlinam
  • Za izboljšanje kvalitete in energije vode
  • Za delno zaščito pred insekti
  • Za energijsko harmonijo
  • Za osebno energijsko podporo
  • Za zmanjševanje EMF onesnaževanja
  • Za izboljšanje učinkovitosti goriva (recimo v avtomobilih)
  • Za harmonijo med osebnim in poslovnim delom življenja

Lemurijski harmonizator, ki bi bil postavljen doma ali v pisarni, prostor zaščiti, dvigne vibracijo in izboljša splošno vzdušje. Energije, ki stagnirajo in se ne izboljšujejo, začne premikati in transformirati. Deluje subtilno, a zelo učinkovito, predvsem na tistih delih prostora, kjer so energijski šumi.

 

KAKO UPORABLJAMO LEMURIJSKI HARMONIZATOR

BREZ GLASBE – Lemurijske harmonizatorje postavite na 9 cm stekleno informirano ploščico z Rožo življenja (ki je priložena). Postavite ga lahko dejansko kamorkoli. Lahko ga tudi premikate.

Z GLASBO – V kolikor želite ojačati delovanje in razširiti območje, v katerem deluje in ščiti, dodatno k zgornjim navodilom uporabite še “glasbo Lemurije”, katero vam ob nakupu pošljemo na email – je originalni del nakupa Lemurian Healing Tools. (V preteklosti se je pošiljal CD, a zdaj zaradi vse manjše uporabe le-the, se pošilja MP3.) Glasnost je lahko nastavljena nizko. Dejansko lahko postavite majhen zvočnik, ali celo slušalke v bližino vašega harmonizatorja, in pustite, da deluje. Priporoča se, da vaš harmonizator “posluša” glasbo vsaj 2 uri naenkrat.

 

DOMET DELOVANJA LEMURIJSKIH HARMONIZATORJEV

– Lemurijski harmonizator ZA OKOLJE, brez glasbe za aktivacijo, deluje v območju 2,4 kilometra premera krožnega obsega (1,2 kilometra v vsako smer).
V primeru, da ga aktivirate z glasbo, ki je priložena, pa deluje v območju do 104 km premera krožnega obsega (62 kilometrov v vsako smer). Kar je izjemno.V PAKET JE VKLJUČENO NASLEDNJE:

Lemurijski harmonizator za okolje (Sveti kubit)

9-centimetrska energetska plošča iz ročno poliranega stekla. Te plošče so uglašene na orbito Zemlje in Venere okoli Sonca, kar ustvarja nežno pretočno energijo. Ta ploščica vsebuje 14K zlato rožo življenja, ki je vžgana v steklo na 400 stopinj Celzija. Je odlična podlaga za vaš harmonizator, saj še dodatno okrepi učinke vitalizacije in harmonizacije

Lemurijski kristal (v notranjostii harmonizatorja) – Dodan je močan kristal zlatega lemurijskega semena, ki krepi in prinaša vodni element na območja, ki potrebujejo svojo energijo. Kristali so bili aktivirani na vorteksu v Sedoni, ZDA, izpostavljeni soncu in svetlobi polne Lune, s sporočilom o Enosti in brezpogojni ljubezni. Lemurijski kristali lahko pomagajo tudi pri ustvarjanju holografske povezave med notranjo Zemljo, površino Zemlje in med zvezdami. Ta holografska povezava povezuje kristale Lemurijskih semen z drugimi kristali v vesolju v in na površini zemlje, povezuje kristale s človeškim magnetnim poljem, človeško magnetno polje z zemljo in zemljo z zunanjim večdimenzionalnim vesoljem. 

 

DODATNE INFORMACIJE O IZDELKU

Osnova je izdelana z bakra, na površini je pa več plasti srebra (Sterling), 14K zlata, Rožnatega zlata ali Zelenega zlata (Gaia Green Gold).

Omejitev odgovornosti: Ti izdelki niso namenjeni diagnosticiranju, zdravljenju bolezenskih stanj ali zdravljenju bolezni. Za kakršnokoli zdravstveno svetovanje se posvetujte s svojim zdravnikom.

Prosimo, upoštevajte: Lemurijski harmonizatorji so pozlačeni ali posrebreni z 14k zlatom ali Sterling srebrom. Ne polirajte, ščetkajte ali bleščite. Sčasoma se bodo naravno obrabili (še posebej obeski) in zaščitni lak se lahko obrabi, a to ne bo oviralo učinkovitosti harmonizatorja ali lemurijskega obroča.