OSEBNI lemurijski harmonizator (OBESEK)

255,00 

Lemurijsko orodje za harmoniziranje okolja in Zemlje, izdelano so po napotkih Drunvala Melchizedeka v Sedoni, ZDA – OSEBNI lemurijski harmonizator.

11 na zalogi

Opis

Lemurian Personal Harmonizer™ – Lemurijski osebni harmonizator – ustvarja energijsko torusno polje, ki okolje in ljudi v svojem območju dosega opolnomoči z višjimi frekvencami svetlobe. Oseba, ki nosi to lemurijsko orodje, bo morda opazila, da se počuti bolje – ima več energije, več jasnosti in občutek notranjega in zunanjega ravnovesja.

Lemurijski harmonizatorji so narejeni po navdihu in usmeritvah priznanega Slima Spurlinga, kateri je tudi dobil naziv “pravi Gospodar prstanov”. Razmerja, ki so uporabljena pri vseh Lemurijskih orodjih niso naključna. Uporbljajo se natančne mere, ki se imenujejo Neter dolžine – to so kode za določene valovne dolžine, ki jih Vesolje uporablja za prikaz v tridimenzionalni obliki meritve. Beseda Neter prihaja iz Egipta, in predstavlja naravo. Lemurijski harmonizatorji uporabljajo naravne zakonitosti vesolja in spadajo med t.i. “desno-možgansko” tehnologijo.

Več o tej tehnologiji vam predstavi tudi Drunvalo Melchizedek v knjigi Starodavna skrivnost Rože življenja (založba Višja Vibracija, 2021):
Edino, kar so Lemurijci poznali, je bila desno-možganska tehnologija, o kateri danes vemo zelo malo. Psihotronske naprave, radiostezijske palice, harmonizatorji in podobna orodja so desno-možganske tehnologije. Če bi videli, kako ta tehnologija deluje, bi obnemeli. S to desno-možgansko tehnologijo lahko storite popolnoma vse, kar si lahko zamislite, tako kot lahko tudi z levo-možgansko tehnologijo. A le če izkoristite njun poln potencial.« Drunvalo Melchizedek

Harmonizatorji in lemurijski obroči so izdelani v popolni simetriji kroga. So zviti in spajkani tako, da vsak vibrira s frekvenco ali kakovostjo svetlobe.

 

NA KAKŠEN NAČIN LAHKO UPORABLJAMO LEMURJSKE HARMONIZATORJE?

  • Za čiščenje okolja
  • Za čiščenje onesnaženega zraka
  • Za alternativne metode kmetijstva in podporo rastlinam
  • Za izboljšanje kvalitete in energije vode
  • Za delno zaščito pred insekti
  • Za energijsko harmonijo
  • Za osebno energijsko podporo
  • Za zmanjševanje EMF onesnaževanja
  • Za izboljšanje učinkovitosti goriva (recimo v avtomobilih)
  • Za harmonijo med osebnim in poslovnim delom življenja

Lemurijski harmonizator, ki bi bil postavljen doma ali v pisarni, prostor zaščiti, dvigne vibracijo in izboljša splošno vzdušje. Energije, ki stagnirajo in se ne izboljšujejo, začne premikati in transformirati. Deluje subtilno, a zelo učinkovito, predvsem na tistih delih prostora, kjer so energijski šumi.

 

KAKO UPORABLJAMO LEMURIJSKI HARMONIZATOR

Nosite ga kot obesek. Lahko ga obesite tudi v avtomobilu ali na drugem mestu, kjer potrebujete manjši doseg.

 

DOMET DELOVANJA LEMURIJSKIH HARMONIZATORJEV

– Lemurijski harmonizator deluje v območju 1,5 m do 2,1 m premera krožnega obsega (15 metrov v vsako smer).
V primeru, da bi ga aktivirali z glasbo, ki je priložena, pa deluje še dlje, le da za to izvedbo harmonizatorja ni bilo izvedenih meritev v kombinaciji z glasbo.

 

V PAKET JE VKLJUČENO NASLEDNJE:

– Lemurijski osebni harmonizator

– Darilna škatlica z rožo življenja

 

DODATNE INFORMACIJE O IZDELKU

Osnova je izdelana z bakra, na površini je pa več plasti srebra (Sterling), 14K zlata, Rožnatega zlata ali Zelenega zlata (Gaia Green Gold).

Omejitev odgovornosti: Ti izdelki niso namenjeni diagnosticiranju, zdravljenju bolezenskih stanj ali zdravljenju bolezni. Za kakršnokoli zdravstveno svetovanje se posvetujte s svojim zdravnikom.

Prosimo, upoštevajte: Lemurijski harmonizatorji so pozlačeni ali posrebreni z 14k zlatom ali Sterling srebrom. Ne polirajte, ščetkajte ali bleščite. Sčasoma se bodo naravno obrabili (še posebej obeski) in zaščitni lak se lahko obrabi (obesek bo spremenil barvo iz zlatega odtenka v srebrni odtenek, saj je pod zlatim nanosom tudi srebrni nanos), a to ne bo oviralo učinkovitosti harmonizatorja ali lemurijskega obroča.