Lemurijski tenzorski obroč (kubit), za čiščenje vode, okolja, balansiranje energij, EMF

39,00 88,00 

Lemurijska orodja za harmoniziranje okolja in Zemlje, izdelani so po napotkih Drunvala Melchizedeka v Sedoni, ZDA

Opis

Lemurian Rings™ – Lemurijski tenzorski obroči – ustvarjajo holografsko polje v središču, ki deluje na okolje in ljudi. V svojem območju dosega opolnomoči z višjimi frekvencami svetlobe.

Osnova je izdelana z bakra, na površini je pa več plasti srebra (Sterling), 14K zlata, Rožnatega zlata ali Zelenega zlata (Gaia Green Gold).

Lemurijski harmonizatorji so narejeni po navdihu in usmeritvah priznanega Slima Spurlinga, kateri je tudi dobil naziv “pravi Gospodar prstanov”. Razmerja, ki so uporabljena pri vseh Lemurijskih orodjih niso naključna. Uporbljajo se natančne mere, ki se imenujejo Neter dolžine – to so kode za določene valovne dolžine, ki jih Vesolje uporablja za prikaz v tridimenzionalni obliki meritve. Beseda Neter prihaja iz Egipta, in predstavlja naravo. Lemurijski harmonizatorji uporabljajo naravne zakonitosti vesolja in spadajo med t.i. “desno-možgansko” tehnologijo.

Več o tej tehnologiji vam predstavi tudi Drunvalo Melchizedek v knjigi Starodavna skrivnost Rože življenja (založba Višja Vibracija, 2021):
Edino, kar so Lemurijci poznali, je bila desno-možganska tehnologija, o kateri danes vemo zelo malo. Psihotronske naprave, radiostezijske palice, harmonizatorji in podobna orodja so desno-možganske tehnologije. Če bi videli, kako ta tehnologija deluje, bi obnemeli. S to desno-možgansko tehnologijo lahko storite popolnoma vse, kar si lahko zamislite, tako kot lahko tudi z levo-možgansko tehnologijo. A le če izkoristite njun poln potencial.« Drunvalo Melchizedek

Harmonizatorji in lemurijski obroči so izdelani v popolni simetriji kroga. So zviti in spajkani tako, da vsak vibrira s frekvenco ali kakovostjo svetlobe.

Na kakšen način se lahko uporabljajo Lemurijske tehnologije?

ZA ČIŠČENJE OKOLJA
ZA ČIŠČENJE ONESNAŽENEGA ZRAKA
ZA ALTERNATIVNE METODE KMETIJSTVA IN PODPORO RASTLINAM
ZA IZBOLJŠANJE KVALITETE IN ENERGIJE VODE
ZA DELNO ZAŠČITO PRED INSEKTI
ZA ENERGETSKO HARMONIJO
ZA OSEBNA ENERGIJSKO PODPORO
ZA ZMANJŠANJE EMF ONESNAŽEVANJE
ZA IZBOLJŠANJE UČINKOVITOSTI GORIVA (recimo v avtomobilih)
ZA HARMONIJO MED OSEBNIM IN POSLOVNIM DELOM ŽIVLJENJA

Kakšna je razlika med SVETIM KUBITOM in IZGUBLJENIM KUBITOM pri lemurijskih obročih?
SVETI KUBIT ali SACRED CUBIT se uporablja za harmonijo, ravnovesje in za čuščenje vode (lahko postavite kozarec vode v center). Pomaga rastlinam pri rasti (postavite lonček rastline v center). Pomaga pri fizičnemu zdravljenju, bolečinah, čakrah.
IZGUBLJENI KUBIT ali LOST CUBIT se uporablja za pomoč pri zdravljenju psiholoških problemov, pri zdravljenju čustev, travm. Postavi se ga na srčno čakro. Pomaga pri čiščenju energijskih parazitov in entitet.

Praktičen primer uporabe:
– Uporabite obroč na vodovodni pipi. Voda, ki teče skozi ta obroč se energijsko očisti, obogati in strukturira.
– Uporabite ga kot orodje za balansiranje meridianov.
– Uporabite ga tako, da postavite kozarec ali steklenico z vodo (ali sadje, hrano…) v središče obroča.
– Uporabite ga kot obroč na vrhu glave za povezavo z višjimi stanji zavesti.
– Uporabite ga na napravi, ki oddaja škodljivo elektro-magnetno sevanje.

Obroči, ki imajo dodane krogle, imajo delno ojačano moč delovanja.

Omejitev odgovornosti: Ti izdelki niso namenjeni diagnosticiranju, zdravljenju bolezenskih stanj ali zdravljenju bolezni. Za kakršnokoli zdravstveno svetovanje se posvetujte s svojim zdravnikom.

Prosimo, upoštevajte: Lemurijski harmonizatorji so pozlačeni ali posrebreni z 14k zlatom ali Sterling srebrom. Ne polirajte, ščetkajte ali bleščite. Sčasoma se bodo naravno obrabili (še posebej obeski) in zaščitni lak se lahko obrabi, a to ne bo oviralo učinkovitosti harmonizatorja ali lemurijskega obroča.

Zgrajeni so znotraj popolne simetrije kroga. Zviti in spajkani so tako, da vsak vibrira s frekvenco oziroma kakovostjo svetlobe. Tenzorsko polje – ali prazen prostor v obodu, vibrira pri 144 MHz ali 177 MHz, odvisno katero meritev uporabljamo. Vibracija na 144 MHz je povezana s Svetim Kubitom – hitrostjo svetlobe v praznem prostoru; 177 MHz, je povezanih z Izgubljenim Kubitom, ki deluje na višji oktavi tretje dimenzije in vibrira s tako hitrostjo kot misli. Vsak obroč tvori stolpec svetlobnega snopa, ki se razteza navzven od tenzorskega polja (ali ravnine) znotraj oboda žice – v obe smeri! Energije, ki prihajajo iz tenzorskega polja bodo močno vplivale na tisto proti čemur obroč usmerite oz. karkoli postavite vanj.