Medicina za Zemljo / Medicine for the Earth – Sandra Ingerman (KNJIGA)

25,00 

Od medkulturnih legend, ki pripovedujejo o šamanskih ozdravitvah, do svetopisemskih poročil o ločitvi Rdečega morja in Jezusovem množenju hlebcev in rib, so številne duhovne tradicije bogate z zgodbami o na videz nerazložljivih preobrazbah naravnega sveta.

Ni na zalogi

Šifra: 4014 Kategorija: Oznaka: Product ID: 3163

Opis

Starodavna zdravilna veščina preobrazbe, pri kateri se strupene snovi spremenijo v “varne” snovi, je omenjena v vseh velikih duhovnih tradicijah sveta, vključno s hinduizmom in taoizmom in čeprav so mnogi to delo uporabljali za zdravljenje sebe, ga še ni bilo treba uporabiti za zdravljenje našega okolja. Sandra Ingerman je dvajset let preučevala alternativne načine za zmanjšanje onesnaževanja okolja.

V tej knjigi nas Ingerman popelje na izjemno potovanje skozi zgodovino transmutacije in nas uči, kako lahko s to pozabljeno tehniko spremenimo sebe in svoje okolje. Ponuja nam ustvarjalne vizualizacije, obrede, rituale in napeve, ki izhajajo iz starodavnih zdravilnih praks, ki dajejo čudežne in znanstveno dokazane rezultate. V eni dramatični ponazoritvi tega, kaj lahko dosežemo, ko zavest in zavedanje spodbujata naša dejanja, Ingerman opisuje svoj uspeh pri spreminjanju narave kemično onesnažene vode.

 

INFROMACIJE O KNJIGI

Jezik: Angleščina
Št. strani: 304 
Dimenzije:
140 x 208 x 20mm

Leto izdaje: 2001
Založnik: Random House USA Inc
ISBN: 13 9780609805176

Morda vam bo prav tako všeč…