Messages from the mermaids- Sporočila morskih siren – Karen Kay (KARTE)

25,00 

Uskladite se s vodnimi modrosti siren in oceana s temi čudovitimi kartami za duhovno vodstvo, čustveni uvid in nežno, ljubeče zdravljenje.

Ni na zalogi

Šifra: 4070 Kategorija: Oznaka: Product ID: 4785

Opis

Karte (44) in knjiga
Dimenzije: 100 x 140 x 36mm | 350g
Jezik: Angleščina

Uskladite se s vodnimi modrosti siren in oceana s temi čudovitimi kartami za duhovno vodstvo, čustveni uvid in nežno, ljubeče zdravljenje.

Sirene so elementarne varuhinje morja. Izražajo se iz srca in s čustvi ter želijo deliti svojo modrost s človeškim kraljestvom. Ta dek s 44 kartami ponuja nežne, a neposredne rešitve za vse izzive, s katerimi se lahko soočate, in vas bodo vodile k bolj harmoničnemu načinu življenja.

Delo s temi prerokovalnimi kartami bo privedlo lahko razumljiva sporočila, ki jih je mogoče uporabiti na praktičen način. Ta brezčasna modrost v kombinaciji z lepimi ilustracijami vas bo navdihnila in spodbudila ter vam omogočila osebno povezavo s sirenami in vašo lastno pot do zdravljenja in manifestacije. Vsaka karta v tem deku je napolnjena s čarobno energijo sirene, ki bo imela poseben pomen in sporočilo samo za vas ali osebo, za katero berete. Zaupajte postopku, ko morska deklica ali morski deček razkrije svoje sporočilo, in bodite prepričani, da boste prejeli modrost točno tisto, kar potrebujete v danem trenutku.

Potopite se torej v ta mistični svet, odprite svoje srce siremam in zaupajte, da se lahko zgodijo čudežne preobrazbe!

Podrobnosti izdelka:
Datum izdaje: 16 Junij 2020
Publisher Hay House Inc /Country Carlsbad, United States
ISBN-10 : 1788173414
ISBN-13 : 978-1788173414

 

 

Morda vam bo prav tako všeč…