Metatronova kocka (20 cm)

325,00 

Metatronova kocka predstavlja harmonijo med idejo in manifestacijo, med moško in žensko energijo, vse polarnosti se vračajo v Enost.

1 na zalogi

Šifra: 2007 Kategorija: Oznake: , , , , Product ID: 2949

Opis

Metatronova kocka predstavlja medsebojno valovanje moške in ženske polarnosti, da bi ustvarili polje ENOSTI neskončnega VSEGA. To je sveta geometrija, ki tvori zemljevid Stvarstva. Izvorna energija skozi polje Metatronove kocke ustvarja potencialno polje ustvarjanja – polje z visokimi vibracijskimi frekvencami, ki valovijo skozi ustvarjanje.

Sčasoma ustvarijo barvo, zvok in končno na nižji stopnji vibracije tudi fizične snovi. Metatronova kocka je prisotna na vsaki ravni zavesti, skozi vse vidike Stvarstva. Ta izvorna iskra LJUBEZENI izvora se širi v vse smeri časa in prostora. Ta geometrija je Nadangel Metatron, ki varuje Božji prestol. Ime Metatron pomeni: „preko matrice / onkraj matrice“.

Če torej upoštevamo, da je Bog Matrica in da je vse zrcalo Božje kreacije, je Metatronova kocka ključ razumevanja celotnega Življenja in Boga. Pomaga nam doživeti, začutiti, izkusiti enost in občutek reda znotraj vašega življenja. Podpira nas pri izvajanju in doseganju nalog s pomočjo notranje osredotočenosti in razumevanja. Povezuje vas z nadangeli. Je močan in prizemljujoč pripomoček za manifestacijo. Če jo postavite nad ali pod posteljo, izboljša spanje, pomaga pri sprostitvi in odpuščanju.

 

INFORMACIJE O IZDELKU

Material: baker, pozlačen (24 karatno zlato)
Velikost:
cca. 15-20 cm
Opomba:
oblike vsebuje naslednje 3D oblike: oktaeder, kocka, zvezdnati tetraeder. Ne vsebuje ikozaedra in dodekaedra.

Za komplet vseh 5-ih elementov si oglejte KOZMIČNO SFERO.

Morda vam bo prav tako všeč…