Obesek Roža življenja, se odpre, s kristalom (Jeklo)

25,00 

Roža življenja velja za enega najbolj priljubljenih simbolov iz nabora oblik svete geometrije, ki ga sestavljajo enako veliki krogi, ki se lahko ponavljajo v neskončnost.

Počisti

Opis

Material: Legirano Jeklo

Barva:
– Jeklo srebrne barve s kristalom znotraj

Legirano jeklo ne spremeni barve in ne oksidira. Je bistveno ugodnejša alternativa srebru in zlatu.

Verižica: vrvica ali verižica priložena

!!! POSEBNOST: Obesek se lahko odpre. Znotraj je blazinica, na katero se lahko kapne eterično olje. 

Velikost: cca. 2,5-3 cm

Bombažna vrečka priložena

(Obeske imamo na zalogi morda le v manjših količinah.)

Pomen kristalov:
AMETIST – idealen za meditacijo in krepitev nadnaravnih sposobnosti. Deluje pomirjujoče, ščiti in navdihuje.
KAMENA STRELA: Energijski kamen. Odlično za meditacijo. Poveča raven energije in misli. Odganja negativnost. Prejema, skladišči in prenaša energijo. Pomaga pri komunikaciji z vsemi dimenzijami.
ROŽEVEC (ROŽNI KVARC) – kristal srca. Oddaja močne vibracije ljubezni, topline in sreče. Prinaša čustveno varnost, samozavest ter spontano izražanje ljubezni. Odpravlja zamere, jezo in nas spodbuja k odpuščanju. Simbolizira ljubezen do sebe, partnerja, otrok, družine, prijateljev in vseh ljudi v vašem življenju, ki jih imate radi.
TURKIZ – Turkiz je kamen za čiščenje. Spodbuja samorealizacijo in pomaga pri ustvarjalnem reševanju problemov. Je simbol prijateljstva in spodbuja romantično ljubezen. Turkiz pomaga pri prebavi, krepi imunski sistem, spodbuja regeneracijo tkiv in zdravi celo telo.

Roža življenja velja za enega najbolj priljubljenih simbolov iz nabora oblik svete geometrije, ki ga sestavljajo enako veliki krogi, ki se lahko ponavljajo v neskončnost.

Po besedah Drunvala Melchizedeka pa obstaja še starejša najdba rože življenja v beli piramidi v Tibetu. Roža življenja ima globok duhovni pomen in vsebuje vzorce stvarjenja sveta, ki izhaja iz Velike Praznine.«

PREBERITE SI ČLANEK O ROŽI ŽIVLJENJA

 

Morda vam bo prav tako všeč…