Perujska ropotuljica – srednja

30,00 

Iz Perujskega gozda, ročno izdelane ropotuljice različnih motivov. Vsaka ima drugačen zvok, drugačno moč, drugačno energijo, medicino.

Ni na zalogi

Opis

Ropotuljice iz Perujskega gozda, ročno izdelane ropotuljice različnih motivov. Vsaka ima drugačen zvok, drugačno moč, drugačno energijo, medicino.
Ropotuljice so ročno izdelane, in imajo različne motive. Ker jih izdelujejo domačini niso serijske izdelave. Zato bo vsaka malenkost drugačna.
Dolžina ropotuljice: cca. 27-29 cm
Motivi na ropotuljicah so različni. Motiv vam lahko izberemo mi (po občutku), ali pa nam vaše želje sporočite skupaj z naročilom. Lahko nas tudi pokličete, da se prepričate, katere motive imamo trenutno na zalogi.
Motivi, ki se pojavljajo na ropotuljicah:
– Živali Južne Amerike (Orel, kondor, puma, kolibri, kača, žaba, želva, delfin …)
– Sveti vzorci Šipibo plemena amazonije
– Sonce / Luna
– Drugo

Opomba: Razlike med MALO, SREDNJO in VELIKO ropotuljico niso toliko v dolžini palice, ampak v velikosti same krogle (buče).
Priporočilo: Za manjše obllike ceremonij, terapij, kjer ne potrebujemo biti glasni, so MALE in SREDNJE ropotuljice idealne. Niso težke, zato jih je enostavno uporabljati. VELIKE ropotuljice so namenjene ceremonijam, kjer moramo biti glasnejši. Seveda so potrebe, želje in navdihi odvisni od vsakega posameznika.

Morda vam bo prav tako všeč…