Skodelica za čaj iz porcelana – Roža življenja (300 ml)

15,00 

Čudovita in kvalitetna skodelica iz porcelana

3 na zalogi

Opis

Ta skodelica za čaj in kavo “Shinno” je narejena iz najfinejšega porcelana v nežni barvi slonovine in je idealno primerna za uživanje čaja ali kave. Zasnova njegove subtilno in elegantno ukrivljene oblike temelji na zlatem rezu in se odlično ujema s slonokoščenim tonom porcelana. V notranjosti nežno in srebrno lesketa Roža življenja je na dnu skodelice.

Čiščenje
To skodelico je najbolje očistiti ročno, z blagim in ekološkim čistilom ali citronsko kislino (kot je voda z limoninim sokom), da odstranite madeže. Izogibajte se agresivnim čistilnim sredstvom. Simbol Rože življenja na dnu bo ostal jasen, če ga skrbno vzdržujete. Če ga pomivate v pomivalni stroj, bo sčasom zbledel.

Zlati rez
Že od antike so osnovni deleži zlatega reza služili kot utelešenje lepote in estetike. Še danes je to popolno razmerje mogoče najti v umetnosti, v arhitekturi, v oblikovanju – in drugod. Zlato razmerje je očitno povsod v naravi, zato ga uporabljamo kot vodilo pri oblikovanju naših izdelkov. Izhaja iz enakosti razmerij, ko je razmerje med večjim in manjšim delom enako kot med celoto in večjim delom. T

Roža življenja
Simbol Rože življenja je eden najmočnejših simbolov v naravi in ​​v sveti geometriji. To je starodavna metafora za povezavo vsega življenja v vesolju. V mnogih kulturah je bil ta simbol znan in se je široko uporabljal za vitalizacijo in stabilizacijo hrane in tekočin. Njegova oblika in simbolične moči se prenašajo in bodo odmevale v teh živilih in tekočinah.