Akcija!

Školjka Morsko Uho (Abalone) – s podstavkom

20,00 

Školjka, s sijočo prečudovito mavrično notranjostjo, ki se tradicionalno uporablja kot podstavek pri rabi naravnih kadil, skupaj s podstavkom.

Šifra: 3001 Kategorija: Oznaka: Product ID: 594

Opis

Velikost školjke je med 14-17cm.
Mama Cocha – pomeni mati voda.

Školjka Morsko uho (Abalon), s prečudovito sijočo mavrično notranjostjo, ki se tradicionalno uporablja kot podstavek pri rabi naravnih kadil.
Povezuje nas z elementom vode. Nekoč smo bili bolj povezani z morjem. Školjka nas povezuje s starodavno energijo vode in oceanov.

Podstavek je odlična rešitev in zaščita tako školjke kot podloge, pred segrevanjem.

Odlična podlaga za razna kadila, žajbelj, palo santo.

Vse ima zavest. Uporabljajte jo s spoštovanjem do narave in iz srca.

 

Mama Cocha je boginja morja Inkovske civilizacije, “morska mati ali mati oceanov”. Je zaščitnica ribičev in mornarjev, preprečuje neurja in pomirja vode.
Te svete školjke se uporabijo kot simbol elementa vode, uporabijo se za podstavek za kadilo. Uporablja se tudi kot okrasni predmet na oltarju, kot nakit, ali kot posoda za kurjenje molitvenih palic ali listov.

Školjke Morskega ušesa nosijo na čelu dekleta iz plemena Apache, ko pozdravijo sonce zjutraj po njihovem prehodu v ženskost. Energija teh školjk krepi strukturo telesa in deluje neposredno s srčno čakro. Tesno so povezane z morjem in predstavljajo plimovanje čustev. Lahko jih napolnimo z vodo, in se s to gesto močneje povežemo z vodo in oceani pri naših molitvah ali ceremonijah.