Starodavna skrivnost Rože življenja (1. DEL) – Drunvalo Melchizedek (KNJIGA)

28,00 

Knjiga famoznega Drunvala Melchizedeka o sveti geometriji, zgodovini človeštva in zavesti, ki jo morate imeti.

63 na zalogi

Opis

Nekoč je celotno življenje v vesolju poznalo Rožo življenja in je vedelo, da je to vzorec stvarjenja. Je geometrična oblika, ki nas vodi v našo fizično realnost in ven iz nje. A nato smo padli iz zelo visoke stopnje zavesti v temo in pozabili, kdo dejansko smo. Tisočletja se je ta skrivnost hranila v starodavnih templjih in predmetih po celem svetu in bila ves čas prisotna v celicah vsega življenja. Zdaj se prebujamo iz tega spanca in pretresamo stare in zastarele načine razmišljanja ter postopoma spregledamo v tem novem rojstvu zlate svetlobe skozi nova okna dojemanja. Ta knjiga je eno od teh oken.

V tej knjigi Drunvalo Melchizedek predstavi z besedami in slikami prvi del delavnice Rože življenja, ki jo je vodil v 80-ih in 90-ih letih prejšnjega stoletja. Pomaga nam razsvetliti skrivnosti tega, kako smo nastali, zakaj je svet takšen, kot je, ter nas vodi skozi subtilno dojemanje energij, ki omogočajo našemu zavedanju da zacveti v resnični lepoti.

Sveta geometrija je tisto, kar sestavlja naše celotno bistvo in nas usmerja proti božaskemu redu naše realnosti. Ta red lahko najdemo pri najmanjših atomskih delcih, kot tudi v neskončnem prostranstvu zvezd, ter med iskanjem svete geometrije tudi najdemo in spoznamo sami sebe.

Knjiga predstavlja znanje, ki ga je možno razumeti z levo možgansko polovico, in to je ena od načinov branja te knjige. A med samimi vrsticami se skriva ženski način odkrivanja tega znanja skozi intuitivno razumevanje. In ta spoznanja, ki jih spoznamo skozi moški logični del, ter ženski intuitivni del, so med drugim sledeča:

  • SPOMNIMO SE NAŠE STARODAVNE PRETEKLOSTI: Kako je padec Atlantide spremenil naš način dojemanja Realnosti
  • SKRIVNOST ROŽE ŽIVLJENJA SE RAZKRIJE: Sveta geometrija, Seme življenja, Zvezdni tetraeder, vesolje je vibracija, premiki zemeljskih polov
  • TEMNEJŠA STRAN NAŠE SEDANJOSTI IN PRETEKLOSTI: Ogroženost življenja na Zemlji, ledene dobe, zgodovina sveta
  • KO SE JE EVOLUCIJA ZRUŠILA IN SE JE RODILA KRISTUSOVA ZAVEST: Kako so Lemurijanci razvijali človeško zavest, usodna odločitev Marsovcev na Zemlji, planetarna mreža
  • VLOGA EGIPTA PRI RAZVOJU ZAVESTI: Smrt, ponovno vstajenje in vnebovzetje, sijaj Ehnatona, zgodba Geneze
  • POMEMBNOST OBLIKE IN STRUKTURE: Torus, labirinti, Jajce življenja, 5 Platonskih teles, živi kristali
  • GEOMETRIJE ČLOVEŠKEGA TELESA: Kanon Leonarda Da Vinci-ja, skrivnosti risanja prostozidarjev, zlati rez, spirale, Fibonaccijevo zaporedje, božansko phi razmerje

Raziščite čudeže našega obstoja skozi vijugaste in ravne poti čudežne dežele svete geometrije, znanosti, starodavne zgodovine in novih spoznanj skozi razširjen pogled, ki vam ga predstavita Drunvalo in simbol Rože življenja. V kolikor boste v rokah imeli tudi nadaljevanje te knjige, boste tam podrobno raziskali, kaj je to Mer-Ka-Ba, svetlobno telo razpona 16 do 18-ih metrov okoli našega telesa. To znanje nas vodi k vnebovzetju in k vzponu v svetove naslednjih dimenzij.

V knjigi Živeti v Srcu pa spoznate skriti mali prostor, ki je od nekdaj bil v centru vašega srca. To je točka, kjer smo vsi Eno.

 

PODATKI O KNJIGI
Jezik: Slovenščina
Strani:
260
Dimenzije:
215×253 mm
Izgled:
plastificiran ovitek z zlatim tiskom

Avtor: Drunvalo Melchizedek
Prevod:
Lu Ka
Jezikovni pregled:
Vesna Rečnik Šiško
Lektoriranje:
Mojca Kumin Horvat
Leto prve izdaje knjige v slovenskem jeziku:
2021
Založba:
Višja Vibracija

Prva transkripcija besedila iz delavnice: Livea Cherish
Prvi urednik knjige:
Margaret Pinyan
Grafične vsebine:
Tim Stouse, Michael Z. Tyree
Dodatne grafične vsebine:
Lu Ka
Prelom:
Laura Pompe Sterle

Morda vam bo prav tako všeč…