Steklenica OmWater iz recikliranega stekla (1200 ml) + vrečka iz ekološkega bombaža

25,00 

Dizajn steklenice v Zlatemu razmerju 1,618 (razmerje, ki ga najdemo povsod v naravi in vesolju), simbol OM (zvok stvarstva), modra barva za sončenje vode, seme življenja na dnu, in beseda THANK YOU.

5 na zalogi

Opis

Steklenica (1200 ml) iz recikliranega stekla z zamaškom iz plute

Steklenica z ljubeznijo prenaša dobre vibracije v vodo

Specifikacije izdelka:
– Reciklirano steklo, brez težkih kovin
– Ekološki zamašek iz plute
– vrečka iz 100% organskega bombaža
– Z napisom OM
– S simbolom SEME ŽIVLJENJA na dnu
– Napis „Hvala“ na steklenici v šestih jezikih (angleščina, nemščina, francoščina, italijanščina, španščina in portugalščina)

Steklenice OmWater
Dizajn steklenice v Zlatemu razmerju 1,618 (razmerje, ki ga najdemo povsod v naravi in vesolju), simbol OM (zvok stvarstva), modra barva za sončenje vode, seme življenja na dnu, in beseda THANK YOU – vse je združeno v tej steklenici za pozitivno dvigovanje vibracije vode in tistih, ki jo uporabljajo.

Naravna, ekološko obdelana pluta: Da lahko voda diha, smo se tukaj odločili priložiti zamašek iz plute. Plutovinasti zamašek je bil popolnoma aseptično obdelan, da se zagotovi, da voda ne bo imela neprijetnega vonja ali okusa.

100% reciklirano steklo, 0% težkih kovin: Namen steklenice je prispevati k uporabi vode iz pipe in se izogniti množični uporabi plastenk. Izdelana je v Španiji s 100% recikliranim steklom, brez težkih kovin in zato popolnoma reciklirana.

Dodajte vodi tudi svoj namen: prozorna nalepka je namenjena temu, da z alkoholnim markerjem napišete vašo besedo namena.

 

Morda vam bo prav tako všeč…