Štirje dogovori: Tolteška modrost – Don Miguel Ruiz (KNJIŽICA+KARTE)

15,00 

Karte in priložena knjižica za na pot k novemu izkustvu svobode, resnične sreče in ljubezni.

Ni na zalogi

Šifra: 4027-27 Kategorija: Oznake: , , , Product ID: 13995

Opis

Redna uporaba kart Štirje dogovori vas bo vodila k vašemu pristnemu jazu in vam pomagala, da vam bodo dogovori prešli v navado. Tedaj se vam bo življenje spremenilo.

Vsak dan si vzemite nekaj časa zase in v miru izvlecite eno ali več kart. Preberite si dogovor in krajšo misel na prednji strani karte, zatem pa še daljše sporočilo oz. razlago na hrbtni strani. Sporočila kart bodo začela pronicati vse globlje in globlje v vas.

Če ste prebrali knjigo “Štirje dogovori”, že veste, kako ti dogovori učinkujejo. Lahko vam spremenijo življenje, saj prelomijo tisoče omejujočih dogovorov, ki ste jih sklenili s seboj, z drugimi ljudmi in z življenjem samim.

Takoj ko jih preberete, začnejo štirje dogovori čarovno delovati. Počasi pomagajo priklicati vaš pristni jaz. Ko se jih držite, vas ti štirje preprosti dogovori vodijo k tistemu, kar ste v resnici. S pomočjo kart boste lahko te dogovore vsakodnevno priklicali v spomin, jih ponotranjili in stopili na pot k novemu izkustvu svobode, resnične sreče in ljubezni.

 

INFORMACIJE O IZDELKU

Jezik: Slovenščina
Vsebina: knjižica in karte (48)

Morda vam bo prav tako všeč…