Akcija!

Šungit krogla – Jin Jang

33,00 

Šungitna krogla neutralizira EMF (elektromagnetno sevanje) – postavite jo poleg kateregakoli vira radiacije. Na primer zraven televizije, računalnika, mikrovalovne pečice, radijskih sprejemnikov, wi-fi routerja.

4 na zalogi

Opis

Velikost: 50 mm

Kam postaviti šungit?
Šungit, katerekoli oblike, postavite blizu kateregakoli vira elektomagnetnega sevanja – na primer zraven televizije, računalnika, mikrovalovne pečice, radijskih sprejemnikov, wifi routerja itd. Šungit pomaga nevtralizirati elektro magnetno valovanje (EMF).

Ali šungit potrebuje čiščenje?
Šungit ne potrebuje čiščenja
 in ne absorbira nobenih negativnih energij, ampak jih nevtralizira.

Kako ponovno napolniš šungit?
Moč šungita se lahko skozi pogosto uporabo delno zmanjša. Zato priporočamo, da vaš šungit vsake toliko časa postavite za nekaj ur na sonce, da se napolni. Ko je pa le možno, ga postavite tudi na zemljo za nekaj ur, ali čez noč.

Koliko časa je potrebno, da šungit začne delovati?
Moč šungita je možno občutiti
 in tudi izmeriti takoj. Prav tako se elektro-magnetno sevanje začne zmanjševati tako, ko šungit postavimo zraven vira sevanja.

Enako je pri čiščenju vode. Šungit postavite v vodo in že po dveh urah je kakovost vode izredno izboljšana. Dokazano pa je, da je najboljši čas delovanja šungita po 24-72 urah. Šungit lahko iz vode pomaga odstraniti bakterije, klor, težke kovine, nitrate, pesticide, farmacevtska sredstva. Je eden najboljših, če ne najboljših, naravnih načinov čiščenja in energiziranja vode.

Ali je varno nositi šungit na telesu?
Šungit navtralizira
 energijo okoli čaker, ki so blokirane ali preveč aktivne. Pomaga nam nevtralizirati sevanje, ki je okoli nas prisotno s strani oddajnikov, elektronskih naprav in mobilnih telefonov. Šungit se lahko uporablja tudi pri zdravljenju čaker.

Zakaj postaviti šungit v vodo?
V Rusiji, od koder šungit izhaja, so ugotovili, da voda, katera je filtrirana s šungitom ne potrebuje več dodatne obdelave, kot sta recimo prevretje ali kemijska obdelava. Vodi se preko filtriranja s šungitom odstranijo delci fenola, železa, mangana, klorina, nitratov, bakterij in mikroorganizmov. Ne samo, da je varno postaviti šungit v vodo, je zelo priporočljivo.

Kako lahko prepoznamo, da je šungit pravi?
Šungit bo imel intenzivno črno barvo. Ima lahko infuzije rjavkaste, sive ali celo zlate barve. To so znaki prisotnosti  ostalih mineralov, kot je na primer pirit, ki ima najdišča v istih nivojih, kot šungit.

S katero čakro je povezan šungit?
Šungit je povezan z našo korensko čakro, saj nas sidra in prizemljuje in povezuje z Materjo Zemljo. Pomaga nam pri naši fizični in duhovni evoluciji. Energija šungita ne deluje ne pozitivno in ne negativno, ampak nevtralno.

Kako pripraviti vodo s šungitom?
Uporabite vrč vode ali steklenico, v katero postavite šungitne kosmiče, šungitni trikotnik ali katero drugo obliko. Za približno 1 liter vode uporabite 1 šungitni trikotnik ali 100 g šungitnih kosmičev. Že po 30-120 minutah je kvaliteta vode izredno izboljšana. A če lahko počakate 24-72 ur, bo voda odlična, pripravljena in tudi izredno dobrega okusa in zelo primerna pitje. Steklenico ali vrč imejte odprto med samo fitracijo.

Kako šungit ščiti pred EMF (elektro-magnetnim sevanjem)?
Šungit absorbira in nevtralizira frekvence škodljivega sevanja s pomočjo fulerenov, ki so v njegovi naravni kompoziciji.

Katere minerale lahko najdemo v šungitu?
Kompozicija šungita je v povprečju: 86,43% ogljika, 0,18% natrija, 1,33% magnezija, 3,17% silicija, 1,09% žvepla, 0,22% klorina, 0,95% kalija, 5,33% kalcija, 1,06% železa in 0,2% bakra.

Kako močan je šungit?
Šungit efektivno že v 30
 minutah odstrani škodljive delce iz vode, ki vključuje tudi težke kovine, ki jih lahko najdemo v vodovodu.