Akcija!

Japamala, Mala, ŠUNGIT, 108 kroglic

29,00 

Šungit neutralizira EMF (elektromagnetno sevanje) in čisti avrično polje

8 na zalogi

Opis

Budistični “rožni venec”
108 kroglic

Kaj je MALA ali JAPAMALA?

Mala je hinduistično in budistično orodje za molitev in meditacijo. Uporablja se za štetje manter med meditacijo. Mantra je zbirka besed, pogosto iz sanskrta, ki se ponovi večkrat – tradicionalno 108 – krat. Med ponavljanjem se osredotočite na pomen in vibracijo besed, po možnosti v kombinaciji s spremljajočo vizualizacijo. Z vadbo v takšni meditacijski praksi se vaše misli umirijo in telo sprosti. Dandanes se mala nosi tudi kot modni dodatek.

Služi istemu namenu kot v krščanstvu rožni venec. Kroglice iz (pol)dragih kamnov, biserov, semen bodhi ali lesa lahko služijo štetju manter, molitev, meditaciji ali le kot eneergijska podpora. Vrvica je enaka za vsako malo in mora biti sestavljena iz devetih niti, ki simbolizirajo Budo Vajradhara in osem Bodhisattv. Večja kroglica na koncu pomeni modrost, zavedanje praznine, valjasta kroglica na vrhu velike kroglice pa simbolizira praznino samo.

Mala s 108 kroglicami se uporablja pri recitiranju ali petju manter. 108 je idealno število za vse vrste namenov. Pomembno je, da bodo naše misli med recitiranjem ali petjem mantre čiste. Mantra je praktična uporaba skrivnih moči, ki lahko pomagajo našemu napredku. Učinek bo dosežen z večkratnim ponavljanjem mantre; to postane bolj poglobljeno, ko nadaljujemo s to recitacijo. Bistven je zvok, ki nastane med recitiranjem. Ta zvok ustvari edinstven duhovni odtis na osebo, ki recitira. Pravijo, da je mantra kot človek; obstajajo različne stopnje, skozi katere je treba iti, preden dosežemo končni učinek: “Očiščenje misli.” Obstajajo različne mantre z inherentno potencialno močjo; ti se lahko osebno prenesejo od Mojstra k iniciantu. To so tako imenovane “siddha mantre”.

Ali šungit potrebuje čiščenje?
Šungit ne potrebuje čiščenja
 in ne absorbira nobenih negativnih energij, ampak jih nevtralizira.

Kako ponovno napolniš šungit?
Moč šungita se lahko skozi pogosto uporabo delno zmanjša. Zato priporočamo, da vaš šungit vsake toliko časa postavite za nekaj ur na sonce, da se napolni. Ko je pa le možno, ga postavite tudi na zemljo za nekaj ur, ali čez noč.

Koliko časa je potrebno, da šungit začne delovati?
Moč šungita je možno občutiti
 in tudi izmeriti takoj. Prav tako se elektro-magnetno sevanje začne zmanjševati tako, ko šungit postavimo zraven vira sevanja.

Ali je varno nositi šungit na telesu?
Šungit navtralizira
 energijo okoli čaker, ki so blokirane ali preveč aktivne. Pomaga nam nevtralizirati sevanje, ki je okoli nas prisotno s strani oddajnikov, elektronskih naprav in mobilnih telefonov. Šungit se lahko uporablja tudi pri zdravljenju čaker.

Kako lahko prepoznamo, da je šungit pravi?
Šungit bo imel intenzivno črno barvo. Ima lahko infuzije rjavkaste, sive ali celo zlate barve. To so znaki prisotnosti  ostalih mineralov, kot je na primer pirit, ki ima najdišča v istih nivojih, kot šungit.

S katero čakro je povezan šungit?
Šungit je povezan z našo korensko čakro, saj nas sidra in prizemljuje in povezuje z Materjo Zemljo. Pomaga nam pri naši fizični in duhovni evoluciji. Energija šungita ne deluje ne pozitivno in ne negativno, ampak nevtralno.

Kako šungit ščiti pred EMF (elektro-magnetnim sevanjem)?
Šungit absorbira in nevtralizira frekvence škodljivega sevanja s pomočjo fulerenov, ki so v njegovi naravni kompoziciji.

Katere minerale lahko najdemo v šungitu?
Kompozicija šungita je v povprečju: 86,43% ogljika, 0,18% natrija, 1,33% magnezija, 3,17% silicija, 1,09% žvepla, 0,22% klorina, 0,95% kalija, 5,33% kalcija, 1,06% železa in 0,2% bakra.