Šungitna nalepka – okrogla ploščica za mobilni telefon (20 mm)

8,00 

Šungit neutralizira EMF (elektromagnetno sevanje) – to ploščico pritrdite na zadnjo stran telefona ali računalnika

Ni na zalogi

Opis

Velikost: 2 cm

Kam postaviti šungit?
Šungit, katerekoli oblike, postavite blizu kateregakoli vira elektomagnetnega sevanja – na primer zraven televizije, računalnika, mikrovalovne pečice, radijskih sprejemnikov, wifi routerja itd. Šungit pomaga nevtralizirati elektro magnetno valovanje (EMF).

Ali šungit potrebuje čiščenje?
Šungit ne potrebuje čiščenja
 in ne absorbira nobenih negativnih energij, ampak jih nevtralizira.

Ali je varno nositi šungit na telesu?
Šungit navtralizira
 energijo okoli čaker, ki so blokirane ali preveč aktivne. Pomaga nam nevtralizirati sevanje, ki je okoli nas prisotno s strani oddajnikov, elektronskih naprav in mobilnih telefonov. Šungit se lahko uporablja tudi pri zdravljenju čaker.

Zakaj postaviti šungit v vodo?
V Rusiji, od koder šungit izhaja, so ugotovili, da voda, katera je filtrirana s šungitom ne potrebuje več dodatne obdelave, kot sta recimo prevretje ali kemijska obdelava. Vodi se preko filtriranja s šungitom odstranijo delci fenola, železa, mangana, klorina, nitratov, bakterij in mikroorganizmov. Ne samo, da je varno postaviti šungit v vodo, je zelo priporočljivo.

Kako lahko prepoznamo, da je šungit pravi?
Šungit bo imel intenzivno črno barvo. Ima lahko infuzije rjavkaste, sive ali celo zlate barve. To so znaki prisotnosti  ostalih mineralov, kot je na primer pirit, ki ima najdišča v istih nivojih, kot šungit.

S katero čakro je povezan šungit?
Šungit je povezan z našo korensko čakro, saj nas sidra in prizemljuje in povezuje z Materjo Zemljo. Pomaga nam pri naši fizični in duhovni evoluciji. Energija šungita ne deluje ne pozitivno in ne negativno, ampak nevtralno.

Kako šungit ščiti pred EMF (elektro-magnetnim sevanjem)?
Šungit absorbira in nevtralizira frekvence škodljivega sevanja s pomočjo fulerenov, ki so v njegovi naravni kompoziciji.

Katere minerale lahko najdemo v šungitu?
Kompozicija šungita je v povprečju: 86,43% ogljika, 0,18% natrija, 1,33% magnezija, 3,17% silicija, 1,09% žvepla, 0,22% klorina, 0,95% kalija, 5,33% kalcija, 1,06% železa in 0,2% bakra.

Kako močan je šungit?
Šungit efektivno že v 30
 minutah odstrani škodljive delce iz vode, ki vključuje tudi težke kovine, ki jih lahko najdemo v vodovodu.