AROMAFUME (Sveti les/Palo Santo) – v spreju (100 ml)

15,00 

Palo Santo ali »Sveti Les« je naravni les in aromatično kadilo, ki je že stoletja nepogrešljiv pripomoček ljudstev iz Južne Amerike, povezan z več zdravilnimi in terapevtskimi lastnostmi. Njegove aromatične smole, les in olja so blagodejni za meditacijo, koncentracijo in krepitev ustvarjalnosti. Vonj svetega lesa vzbuja pozitivnost, umirjenost, samozavest in notranji mir.

10 na zalogi

Šifra: 3200 Kategorija: Oznake: , , , , , , Product ID: 2596

Opis

Palo Santo (Sveti les) v spreju
Količina: 100 ml

Razpršite za spodbujanje pozitivnosti, umirjenosti, samozavesti in notranjega miru.
Vonj: bor, limona z pridihom mete, leseni podton

Narejeno iz prečiščene vode in 100% čiste naravne eterične esence svetega lesa (Palo Santo). Ta lesen, zemeljski vonj, je popoln za meditacijo, ozemljitev in zaščito. Uporaba tega spreja vam bo dvignila razpoloženje in prebudila vaše čute.

Burseara Graveolens, znana kot Palo Santo ali Sveti les. Les ima bogat, sladek, dišeč vonj in deluje antiseptično in antibakterijsko. Palo Santo, znan kot sveti les v španščini, je drevo, povezano z več zdravilnimi in terapevtskimi lastnostmi. Njegove aromatične smole, les in olja so blagodejni za meditacijo, koncentracijo in krepijo ustvarjalnost ter zmanjšujejo stres. Ima svežo aromo citrusov, za katero pravijo, da ima izjemno moč energijskega čiščenja. Ena od edinstvenih lastnosti Palo Santa naj bi bila njegova zdravilna in čistilna moč, zaradi katere je kadilo v Južni Ameriki tako pomembno.

Uporablja se v osnovi pri obredih čiščenja in posvetitve. Palo Santo ima lahko svetleč videz, to je zaradi smole znotraj lesa. Šamani in posamezniki ga uporabljajo za čiščenje energijskega smoga. Uporablja se v terapijah, obredih in slovesnostih po vsem svetu. Plemena iz džungle Južne Amerike so ugotovila, da pomagajo tudi odganjati žuželke.

Šamani ga uporabljajo za čiščenje prostora, oseb, kamnov, oltarjev…

Stekleničko nežno pretresite, nekajkrat popršite in zarosite tkanino, prostore, sobo, posteljnino, avto ali telovadno torbo. Ta dišava lahko premaga vonj po dimu. Blagoslovljen je z namenom, da očisti vašo dušo, telo, dom in duha!