The Mayan Ouroboros – Drunvalo Melchizedek – v Angleščini (Knjiga)

25,00 

O letu 2012, znanem kot čas konca Majev, je bilo veliko interpretacij in napovedi – o njih so govorile vse preko knjig do televizijskih reklam. Toda kaj o teh prerokbah govorijo Maji sami?

0 na zalogi

Opis

Knjiga: 192 strani
152 x 229 x 12.45mm | 400g
Jezik: Angleščina

O letu 2012, znanem kot čas konca Majev, je bilo veliko interpretacij in napovedi – o njih so govorile vse preko knjig do televizijskih reklam. Toda kaj o teh prerokbah govorijo Maji sami? V “Mayan Ouroboros”, težko pričakovanem nadaljevanju njegove uspešnice “Kača svetlobe”, duhovni raziskovalec Drunvalo Melchizdek prvič razkrije, kaj so povedali starešine Majev mu o tem obdobju. V tej knjigi razloži, kako se pripraviti na ta prehod na nov 13.000-letni cikel, tako da se premaknemo iz svojih možganov v naša srca. Deli Majev vpogled v pomen naše srčne povezave za naše preživetje in sposobnost uspeha v teh časih. Poleg tega “Mayan Ouroboros” razkriva:
Neizrečena pozitivna plat majevskih prerokb The Mayan End Time – sedemletno obdobje prehoda, ki se je začelo leta 2007 Premik magnetnega pola, ki trenutno vpliva na ljudi po vsem svetu, Novi načini, kako bodo ljudje začeli zaznavati in komunicirati v svetu .Odkritje tisočih starodavnih majevskih kodeksov, ki jih Maji trenutno dekodirajo