Tibetanska zvočna posoda SARASWATI – uravnovešanje (vgravirano zunaj in znotraj)

Ročno kovana zvočna posoda z vgravirano podobo in mantro boginje SARASWATI. 

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Ročno kovana zvočna posoda z vgravirano podobo in mantro hindujske boginje SARASWATI.

Zvočne posode  so zvočne posode izdelane v tibetanskem slogu.

Udarjalna palica NI vključena. V kolikor je nimate, jo lahko dobite pri nas.

Izredno lep in globok zvok. V kolikor bi želeli posodo slišati, nam pišite ali nas pokličite, in bomo videli, kaj lahko naredimo.

Ročno izdelana pojoča skleda iz bakra, kositra in 8-ih žlahtnih kovin (Ag, Ni, Cd, Ru, Pd, Pt, Cr, Mn).

Pojoča skleda SARASWATI – uravnovešanje:
Na dnu pojoče sklede je vklesan portret boginje Saraswati. Je zaščitnica ustvarjalnosti, glasbe in umetnosti. Z aktiviranjem ustvarjalnosti, ženske energije, ki prevladuje na desni možganski polobli, lahko v svoje življenje vnesemo več ravnovesja, saj v današnjem svetu na splošno prevladuje mentalna energija, leva polobla možganov.  Torej se ta pojoča skleda prednostno uporablja med glasbeno-terapevtsko-ceremonialnimi dogodki, ki imajo namen “uravnovešanja energij” in “spodbujanja ustvarjalnosti”. Mantra boginje Saraswati je: Om Ah Guru Buddha Saraswati Siddhi Hrim.

Seveda lahko to pojočo skledo uporabljate tudi na običajen način pri delu z zvokom.

TRADICIONALNA ROČNO IZDELANA TIBETANSKA ZVOČNA POSODA –  Narejena na vznožju Himalaje ipod veščih rok Nepalskih mojstrov. Vsaka skleda je unikatna, tako kot vi, zato se vsak poveže s svojo skledo. Je mojstrski izdelek in ustvari vzdušje za čustveno umirjanje in zdravljenje.

PODPORA PRI VADBI JOGE, MEDITACIJE, MOLITVI, ENERGIJSKI PODPORI – Nepalske in tibetanske pojoče sklede po vsem svetu uporabljajo za jogo, meditacijo in energijsko zdravljenje. So primerne tako za osebno kot profesionalno rabo. Zvok in vibracije teh skled spodbujajo sproščeno stanje zavesti in telesa, ki je kot nalašč za globoko meditacijo, kreativno razmišljanje in intuitivna sporočila.

PODPORA HOLISTIČNEMU ZDRAVLJENJU – Proces podpore zdravljenja z zvokom se začne s spodbujanjem naših možganskih valov, ki se sinhronizirajo s popolno resonanco skled. S temi edinstvenimi tibetanskimi pojočimi posodami lahko zelo enostavno ustvarjate mirne, globoke in očarljive tone. Ustvarite podporo pri okrevanju in regeneraciji, zmanjšate stres in spodbudite duševno in fizično zdravljenje..

IDEALNA VELIKOST IN KOMPAKTNOST – Naš komplet skled je kompakten in izredno kakovosten in z vašo posodo lahko potujete povsod. Skledo lahko date v torbo in jo prinesete s seboj na tečaj joge, meditacijo, v naravo, v pisarno. Je izredno kakovostna in za primerjavo s kristalnimi skledami je strah, da bi se razbila ali poškodovala tukaj odveč. So dovolj majhne, da se prilegajo vaši dlani. Igrajo čiste in večplastne tone.

ROČNO IZBRANE IN PREIZKUŠENE – Zagotavljamo, da so te pojoče sklede kvalitetne in da imajo edinstven zvok, saj so bile ročno izbrane. Prav tako zagotavljamo življensko garancijo na kakovost izdelave.

Na zalogi so izbrani kosi posod. V kolikor kakšne velikosti ni na zalogi, nas povprašajte.