Usoda duš – dr. Michael Newton (KNJIGA)

28,00 

Knjiga Dr. Michaela Newtona temelji na njegovih pionirskih raziskavah posmrtnega življenja, je namenjena tako bralcem njegovega prvega dela, Potovanje duš, kot tudi tistim, ki se prvič podajate v skrivnosti duhovnega življenja.

Ni na zalogi

Šifra: 4027-17 Kategorija: Oznake: , , , , , , , , , Product ID: 13841

Opis

Dr. Michael Newton, mednarodno priznani duhovni hipnoterapevt, vas še enkrat popelje v osrčje duhovnega sveta. Ta knjiga, ki temelji na avtorjevih pionirskih raziskavah posmrtnega življenja, je namenjena tako bralcem njegovega prvega dela, Potovanje duš, kot tudi tistim, ki se prvič podajate v skrivnosti duhovnega življenja.

Raziščite pomen vaših lastnih duhovnih spominov, ko boste brali zgodbe ljudi v globoki hipnozi, ki pripovedujejo o:

  • našem namenu na Zemlji,
  • duhovnih prizoriščih, kamor duše odidejo po smrti,
  • načinih, kako se duše povezujejo z živimi,
  • duhovnih vodnicah in svetu modrih bitij, ki nas po vsakem življenju temeljito izprašajo,
  • sorodnih dušah,
  • povezavah med duhovnimi skupinami in človeškimi družinami,
  • reinkarnaciji in potovanjih duš med življenji,
  • povezavi med dušo in možgani,
  • razlogih, zakaj si duše izberejo določena telesa.

Potovanje duš je bilo moje prvo romanje skozi duhovni svet po mogočni reki večnosti. Usoda duš vas bo popeljala na drugo odpravo po čudesih duhovnega sveta po isti reki navzgor, pri čemer bodo za radovednejše posameznike organizirani stranski izleti po glavnih pritokih. Na našem potovanju bomo odkrili še več skritih vidikov poti, ki jo začnemo po smrti, in bolje spoznali neverjeten smisel za red, ki obstaja v življenju med življenji.”
Dr. Michael Newton

V nadaljevanju knjige Potovanje duš se 67 ljudi, kot ste vi, spominja svojega življenja med življenji. Avtor, priznani duhovni hipnoterapevt, vas še enkrat popelje v osrčje duhovnega sveta…

 

O AVTORJU

Michael Newton, dr. sc., je opravil doktorat na področju svetovanja, je usposobljen hipnoterapevt in član Ameriškega svetovalnega združenja. V svoji zasebni hipnoterapevtski praksi se posveča prilagajanju vedenja in pomaga ljudem dosegati njihov višji duhovni jaz. Z razvojem svojega lastnega načina regresije je odkril, da lahko kliente povede prek doživetij iz prejšnjih življenj in tako odkrije bolj pomembni vidik obstanka duš med življenji. Dr. Newton in njegova žena živita v Sierri Nevadi v severni Kaliforniji.

 

INFORMACIJE O KNJIGI

Jezik: Slovenščina
Št. strani: 545
Dimenzije:
13,00 x 19,50cm
Vezava:
Mehka vezava

Leto izdaje: 2002
Avtor: dr. Michael Newton
ISBN: 961-6005-39-1

Morda vam bo prav tako všeč…