Vse, kar morate vedeti, če ste empat – Dr. Judith Orloff (BOOK)

25,00 

Življenjske strategije za senzibilne, empatične ljudi.

Ni na zalogi

Šifra: 4027-12 Kategorija: Oznake: , , , , , Product ID: 13550

Opis

Za vse senzibilne ljudi, ki so vam kdaj rekli, da morate imeti »bolj trdo kožo«, je sedaj na voljo priročnik, ki vam bo pomagal ostati popolnoma odprt, raziskovati svoje darove globine in sočutja ter se počutiti sprejete in cenjene s strani sveta, ki neizmerno potrebuje, kar mu lahko ponudite. Priznana psihiatrinja in pisateljica dr. Judith Orloff s pomočjo povezav, ki jih stke med nevroznanostjo, intuicijo in energijsko medicino, pokaže, kako ostati močan na svetu, ne da bi vam bi bilo treba za to pokopati svoje sočutje in empatijo.

Kakšna je razlika med tem, da smo empatični (sočustvujemo z drugimi) in da smo empati?

»Če smo empatični, sočustvujemo s sočlovekom v njegovi radosti in bolečini,« pravi dr. Judith Orloff. »Toda če smo empati, gremo še bistveno dlje. Ker ne premoremo siceršnjih obrambnih mehanizmov, ki so značilni za večino ljudi, v svojem telesu občutimo čustva, energijo in simptome fizičnih težav drugih ljudi.«

Knjiga “Vse, kar morate vedeti, če ste empat” je neprecenljiv vir za empate in za vse, ki želijo gojiti empatijo, razviti strategije za spopadanje s svetom, ki so ga preplavili dražljaji, in popolnoma sprejeti svoje darove: intuicijo, sočutje, ustvarjalnost in duhovno vez. Praktična, spodbudna in ljubeča knjiga je nastala zato, da podpre empate pri njihovih edinstvenih izzivih in pomaga njihovim bližnjim razumeti njihove potrebe in darove.

Dr. Orloff v knjigi predstavlja zelo pomembne prijeme, kot so:

  • vaje, ki vam bodo pomagale ugotoviti, katera vrsta empata ste in kje na spektru empatije se nahajate;
  • orodja za zaščito pred preobremenitvijo z dražljaji, izčrpanostjo, zasvojenostmi in utrujenostjo, ki jo povzroča sočutje, ter ponovno polnjenje svojih baterij z nujno potrebno energijo;
  • preproste in učinkovite strategije, ki vam bodo pomagale narediti konec ponotranjanju tujega stresa in simptomom fizičnih težav ter se zaščititi pred narcisi in drugimi energijskimi vampirji;
  • kako poiskati pravo delo, ki vas bo hranilo;
  • kako krmariti po partnerskih zvezah, ne da bi vam ‘zrasle čez glavo’;
  • navodila za vzgojo empatičnih otrok;
  • prebujanje darila intuicije in poglobitev duhovne vezi z vsemi živimi bitji.

Za vse senzibilne ljudi, ki so vam kdaj rekli, da morate imeti »bolj trdo kožo«, je sedaj na voljo priročnik, ki vam bo pomagal ostati popolnoma odprt, postajati vse bolj trdoživ, raziskovati svoje darove globine in sočutja ter se počutiti sprejeti in cenjeni od sveta, ki neizmerno potrebuje, kar mu lahko ponudite. Knjiga Vse, kar morate vedeti, če ste empat ja navdušila že tisoče ljudi po svetu.

»So vam kdaj rekli, da morate imeti bolj trdo kožo? Morda sumite, da vaša občutljivost ne zadaja samo bolečin, ampak da ste po njeni zaslugi tudi radostni, empatični, ustvarjalni in poduhovljeni?« Potem je ta knjiga kot naročena za vas. Napisana je z (le s čim drugim?) neizmerno empatijo. Pomagala vam bo razumeti sebe in svoje darove ter si utreti zdravo pot po vse bolj grobem, a obenem tudi neizmerno lepem svetu.« (SUSAN CAIN, avtorica uspešnice s seznama časopisa New York Times Quiet (Tihi) in ustanoviteljica družbe Quiet Revolution)

»Dr. Orloffova s pomočjo povezav, ki jih stke med nevroznanostjo, intuicijo in energijsko medicino, pokaže, kako ostati močan na svetu, ne da bi vam bi bilo treba za to pokopati svoje sočutje in empatijo.« (DEEPAK CHOPRA, avtor knjige Super geni)

 

INFORMACIJE O KNJIGI

Jezik: Slovenščina
Št. strani: 260
Dimenzije: 13,5 x 21,0cm
Vezava: Mehka vezava

Leto izdaje: 2019
Avtor: Dr. Judith Orloff
ISBN: 978-961-94541-3-8

Morda vam bo prav tako všeč…