Žajbelj BELI Z YERBA SANTO – 10 cm

11,00 

Ta vrsta žajblja po izročilih spodbuja tretje oko in duhovno prebujanje. Raste ob vznožju vulkanske gore na severu Kalifornije (Gora Shasta) in je napolnjen z žensko energijo

7 na zalogi

Šifra: 3015-4 Kategorija: Oznake: , , , Product ID: 12624

Opis

Dolžina: cca. 10 cm

Ta vrsta žajblja po izročilih spodbuja tretje oko in duhovno prebujanje. Raste ob vznožju vulkanske gore na severu Kalifornije (Gora Shasta) in je napolnjen z žensko energijo. Prav zaradi gore Shaste, kjer se nabira, je ta žajbelj dobil vzdevek “Shasta sage” (Shasta žajbelj).
Ameriški staroselci so ga uporabljali za čaščenje prednikov, pa tudi za krepitev psihične sposobnosti in preprečevanje bolezni, kot je recimo kašelj, na fizični ravni.

Žajbelj nas povezuje s prvinsko energijo matere Zemlje. Shasta žajbelj se je uporabljal med staroselci Srednje Amerike. Uporablja se v šamanskih obredih čiščenja, kjer se žajbelj zakuri in sprošča sveti dim. Spodbuja pridobivanje vizij in izganja “negativno” energijo, in entitete, ki bi nam želele škodovati. Znanstvene raziskave so celo pokazale, da se je 94% bakterij v sobi razgradilo po kurjenju žajblja.
Zažiganje Shasta žajblja spreminja našo zavedanje. Je zelišče rastline Eriodictyon californicum, ki raste na jugozahodu Amerike.

Vsako kurjenje žajblja, še poseben Yerba Sante, se uporablja lahko tudi kot naravna obramba pred žuželkami, kot so moli in komarji. Ta posebna vrsta žajblja ima nekoliko bolj sladkast vonj. v primerjavi z ostalimi vrstami žajblja.

Prižiganje žajblja je metoda čiščenja, ki spremeni tudi vaše stanje zavesti.
Žajbelj ima oster, zelo oster vonj, ki ga lahko opišemo kot “začinjen”. Vsi pa tega vonja ne doživljajo kot prijetnega, in jim je lahko premočan. Lahko ga uporabljate za lastno čiščenje avre, prostora, svojih predmetov…
Preden uporabite žajbelj, se mu zahvalite in se povežite z njim z vašo srčno energijo.
Sveženj žajblja vsebuje liste, ki so posušeni in zvezani skupaj. Zaradi takšnega načina vezave se zvitek zelo enostavno prižge. Takoj, ko se zasveti vrh zvitka, lahko pihnete vanj, da se razžari ali pa zamahnete s peresom. Takoj boste prepoznali njegov poseben vonj in moč njegove medicine.

Zavitek je zvezan z vrvico iz 100% bombaža.

Morda vam bo prav tako všeč…