Akcija!

Žajbelj ČRNI (black sage) – 10 cm

8,00 

Salvia Mellifera, znan tudi kot črni žajbelj, je zelo znan in široko uporabljan izdelek med staroselci Srednje Amerike. Uporablja se v šamanskih obredih čiščenja, kjer se črni žajbelj zakuri in sprošča sveti dim.

15 na zalogi

Šifra: 3005 Kategorija: Oznaki: , Šifra:2341

Opis

Salvia mellifera, mugworth
Dolžina: cca. 10 cm
Salvia Mellifera, znan tudi kot črni žajbelj, je zelo znan in široko uporabljan izdelek med staroselci Srednje Amerike. Uporablja se v šamanskih obredih čiščenja, kjer se črni žajbelj zakuri in sprošča sveti dim. Spodbuja pridobivanje vizij in izganja “negativno” energijo, in entitete, ki bi nam želele škodovati. Znanstvene raziskave so celo pokazale, da se je 94% bakterij v sobi razgradilo po kurjenju tega zelišča.

Prižiganje črnega žajblja je metoda čiščenja, ki spremeni tudi vaše stanje zavesti. Prideluje se iz rastline Artemisia vulgaris, ki raste na obali Mehike in Kalifornije.
Žajbelj ima oster, zelo oster vonj, ki ga lahko opišemo kot “začinjen”. Vsi pa tega vonja ne doživljajo kot prijetnega, in jim je lahko premočan. Lahko ga uporabljate za lastno čiščenje avre, prostora, svojih predmetov…

Preden uporabite žajbelj, se mu zahvalite in se povežite z njim z vašo srčno energijo.
Sveženj žajblja vsebuje liste, ki so posušeni in zvezani skupaj. Zaradi takšnega načina vezave se zvitek zelo enostavno prižge. Takoj, ko se zasveti vrh zvitka, lahko pihnete vanj, da se razžari ali pa zamahnete s peresom. Takoj bosta prepoznali njegov poseben vonj in moč njegove medicine.