Žajbelj MODRI (blue sage) – 10 cm

8,00 

Artemisia vulgaris, znan tudi kot modri žajbelj, je zelo znan in široko uporabljan izdelek med staroselci Srednje Amerike. Uporablja se v šamanskih obredih čiščenja, kjer se črni žajbelj zakuri in sprošča sveti dim.

30 na zalogi

Šifra: 3007 Kategorija: Oznaki: , Product ID: 2380

Opis

Artemisia vulgaris
Dolžina: cca. 10 cm
Artemisia vulgaris, znan tudi kot modri žajbelj, je zelo znan in široko uporabljan izdelek med staroselci Srednje Amerike. Uporablja se v šamanskih obredih čiščenja, kjer se črni žajbelj zakuri in sprošča sveti dim. Spodbuja pridobivanje vizij in izganja “negativno” energijo, in entitete, ki bi nam želele škodovati. Znanstvene raziskave so celo pokazale, da se je 94% bakterij v sobi razgradilo po kurjenju žajblja.

Prižiganje modrega žajblja je metoda čiščenja, ki spremeni tudi vaše stanje zavesti. Prideluje se iz rastline Artemisia tridentata, ki raste na obali Mehike in Kalifornije.

Modri ​​žajbelj se od belega žajblja razlikuje po vonju, ki se sprosti, ko ga zažgete. Modri žajbelj ima malenkost vonj po sivki. Je zelo primeren za čiščenje prostorov doma.
Prideluje se iz rastline Artemisia vulgaris, ki raste na obali Mehike in Kalifornije.

Žajbelj ima oster, zelo oster vonj, ki ga lahko opišemo kot “začinjen”. Vsi pa tega vonja ne doživljajo kot prijetnega, in jim je lahko premočan. Lahko ga uporabljate za lastno čiščenje avre, prostora, svojih predmetov…

Preden uporabite žajbelj, se mu zahvalite in se povežite z njim z vašo srčno energijo.
Sveženj žajblja vsebuje liste, ki so posušeni in zvezani skupaj. Zaradi takšnega načina vezave se zvitek zelo enostavno prižge. Takoj, ko se zasveti vrh zvitka, lahko pihnete vanj, da se razžari ali pa zamahnete s peresom. Takoj bosta prepoznali njegov poseben vonj in moč njegove medicine.

Morda vam bo prav tako všeč…